News

10 cele mai bine plătite actrițe în anul 2019

adelina.duinea
June 19, 2019 11:46 AM

Potrivit Therichest.com, Scarlett Johannson a fost anul acesta detronată de către Jessica Alba, aceasta ocupând prima poziție în topul celor mai bine plătite actrițe din lume.

Pe aceeasi temaJessica Alba a deschis ușa casei sale în valoare de 10 milioane de dolari

Scarlett nu a fost plasată nici măcar pe a doua, a treia sau a patra poziție, ci tocmai pe a opta! Restul actrițelor din Top 10 și sumele câștigate de ele le găsiți în GALERIA FOTO!

10 cele mai bine plătite actrițe în anul 2019

An de an, publicul devine din ce în ce mai interesat de veniturile unora dintre cele mai de succes actrițe din industria filmului american.

Anul acesta, prima poziție este ocupată de nimeni alta decât Jessica Alba. Aceasta a câștigat, potrivit Therichest.com, 350 de milioane de dolari.

Jessica Alba și-a început cariera la 13 ani, odată cu rolurile din filmele Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack.

Odată cu rolul jucat în serialul Dark Angel, Jessica devine idolul adolescenților și totodată un sex-simbol. Pentru reprezentație este pentru prima dată nominalizată la Globurile de Aur.

În 2011, Jessica a fondat compania Honest. Prin intermediul acesteia, actrița a comercializat produse de îngrijire personală, a copiilor sau a casei.

Patru ani mai târziu, în 2015, Jessica a lansat brandul Honest Beuaty, o entitate separată. Foarte importantă pentru actriță, în susținerea pe piață acestor companii, a fost utilizarea ingredientelor naturale.

Citește și: Cele mai bine plătite femei din industria muzicală în anul 2019

Sursă: Vogue