Beauty

10 Coafuri care te fac să arăți mai tânără! Iată ce trucuri folosesc vedetele

Verdict.ro
July 16, 2018 15:21 PM

De cele mai multe ori coafura este un detaliu care te face să strălucești la orice vârstă, așa că trebuie să ai mare grijă cum îți alegi styling-ul!

Pe aceeasi temaInna și-a tuns părul și arată mai powerful ca niciodată!

1. Buclele lejere – Părul ondulat este asociay deseori cu tinerețea, dar trebuie să fii atentă ce bucle alegi. Optează pentru unele light și delicate care să îți cadă ușor pe umeri.

2.Pixie style – Încă funcționează! Clasicul stil Pixie încă poate adăuga o doza de tinerețe apariției tale. Arată genial purtat de orice femeie, chiar și de una care încearcă să acopere trecerea timpului.

3.Buclele la o lungime medie – acest tip de bucle reprezintă o bună indiferent de ocazie! Purtând acest tip de bucle vei fi văzută cu câțiva ani mai tânără!

4.Buclele blonde lejere – Highlighting-ul feței prin nuanțele de blond reprezintă o tehnică de bază la Hollywood ca și truc pentru întinerire!

5. Blondul scurt si clasic – Întotdeauna o alegere la îndemână sunt tonurile de blond. Prin luminozitatea pe care o aduce tenului, orice nuantă de blond îți scade câțiva ani din vârsta reala!

6.Dacă îți dorești să păstrezi roșcatul tău natural, asigură-te că nu îl coafezi prea mult! Coafurile simple sunt foarte eficiente și te fac să arăți mult mai tânără!

 

7.Parul scurt și foarte creț – Buclele scurte și puternic stilizate sunt folosite de multe celebrități pentru a arata mai tinere, însă ai mare grijă cu ele dacă încerci sa pozezi un look natural!

8.Bobul – Clasicul bob drept care pare că îți urmărește perfect conturul feței, la o lungime potrivită te poate salva în multe situații și te face să arăți mai tânără cu câțiva ani!

9. Buclele și parul până la lungimea umărului – Această coafură este una din modalitățile consacrate de întinerire, datorităluminoziității pe care i-o oferă tenului.

10. Tunsorile superscurte – o modalitate inedită de a fi în trendla orice vârstă! Aerul tineresc pe care îl conferă apariției tale, te va face sa te simți tânără, chic si foarte stylsh,asemeni unei adolescente.