Beauty

10 coafuri pentru păr mediu dacă mergi la o nuntă

alexandra dutu
August 10, 2018 19:04 PM

Trebuie să mergi la o nuntă și încă nu știi ce coafură să alegi, ca să te pună în valoare? Te uiți în oglindă și începi să visezi la ce coafuri memorabile ai fi putut să-ți faci dacă aveai părul mai lung? Ei, bine, nu trebuie să mai fii supărată că avem pentru tine 5 coafuri pentru păr mediu perfecte pentru atunci când mergi la o nuntă.

Pe aceeasi temaCoafura purtată de Meghan Markle de ziua ei completată de un truc de styling neașteptat

10 coafuri pentru păr mediu dacă mergi la o nuntă:

1. Buclele mari – sunt potrivite atât pentru părul lung, cât și pentru părul de lungime medie. O coafură retro, chic este perfectă și poți renunța liniștită la orice alt accesoriu pentru păr.

2. Împletiturile – au revenit în tendințe, așa că te poți bucura din plin de ele, chiar și atunci când mergi la o nuntă. Alege o împletitură foarte simplă, pe care să o combini cu niște bucle lejere și vei avea o apariție de neuitat.

3. Vintage style – potrivit femeilor care vor să pară desprinse din ”Marele Gatsby”. Un stil ce se face remarcat prin eleganță și perfect pentru doamnele și domnișoarele cu păr mediu.

4. Coc simplu – deși pare deloc complicat, dă un aer sofisticat outfitului și este perfect pentru adeptele frumuseții clasice. Rafinamentul acestei coafuri este de neîntrecut.

Updo Hairstyles

5. Șuvițele – o coafură versatilă, preferată de majoritatea doamnelor.