Fashion

10 costume de Halloween pe care vedetele le poartă

nicoleta.ispasescu
October 23, 2018 11:43 AM

Se apropie Halloween-ul și nu știi cu ce să te îmbraci? Sigur ai nevoie de cel mai tare costum, iar dacă ești lipsit de inspirație, noi am făcut o selecție cu 10 costume de Halloween originale, pe care vedetele le-au purtat.

Ca în fiecare an, milioane de oameni sărbătoresc Halloween, pe 31 octombrie, prilej pentru fiecare să își etaleze ținute care de care mai înfricoșătoare, șocante, memorabile.

20 de costume de Halloween pe care vedetele le poartă

Multe dintre celebrităţile internaţionale aleg să se costumeze simplu, dar în acelaşi timp sexy. Pentru altele, sărbătoarea de Halloween este o nouă ocazie de petreceri, unde sunt invitate toate numele mari din industria cinematografică sau a modellingului.

Celebrităţile nu pierd nicio ocazie să etaleze ţinute extravagante, iar Halloween-ul este o sărbătoare ce merită să fie tratată cu multă implicare. Iată ce ţinute au abordat în trecut vedetele!

1. Christian Siriano și Brad Walsh – Picasso Art

Christian Siriano și fostul soț Brad Walsh au ajuns la petrecerea anuală de Halloween, organizată de Heidi Klum în interpretarea lor modernă a operei lui Picasso.

2. Karlie Kloss – Marilyn Monroe

Supermodelul preferat al tuturor a ales pentru petrecerea de Halloween să se deghizeze în Marilyn Monroe. A postat chiar şi o fotografie pe Instagram, iar la descrierea pozei, un citat al actriţei: „Imperfecțiunea este frumusețe, nebunia aparține unui geniu și este mai bine să fii absolut ridicol, decât absolut plictisitor”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring. – Marilyn Monroe

O postare distribuită de Karlie Kloss (@karliekloss) pe

3. Amal Clooney, Rande Gerber și Cindy Crawford – personaje iconice ale anilor ’70

4. Kim Kardashian West și Jonathan Cheban – Sonny & Cher

Nu mai este un secret faptul că vedeta Kim Kardashian West adoră piesa Cher din anii ’60. La petrecerea de Halloween de anul trecut, de la Casamigos Halloween din LA, ea și-a făcut apariția alături de Jonathan Cheban, imbracați ca Sonny și Cher!

5. Serena Williams –  Instructor Jazzercise

Serena Williams a ales ca tematică anii ’80 și a optat pentru rolul unui instructor de Jazzercise, o combinație de exerciții aerobice și dans de fitness, disponibil pentru toate vârstele și condițiile fizice.

6. Chanel Iman – Mumie

Chanel Iman a ales o variantă sexy, dar totuși înfiorătoare – o mumie cu o siluetă perfect conturată.

7. Cardi B – Cruella de Vil

Cardi B, în interpretarea Cruella de Vil a purtat pentru petrecerea de Halloween o blană alb-negru supradimensionată și a fost însoțită de un dalmațian, pe care aceasta îl ținea în lesă.

8. Alessandra Ambrosio – Unicorn

Acesta nu a fost pur și simplu un costum de unicorn – Alessandra Ambrosio a purtat un costum de unicorn high-fashion, făcând o combinație între un body și o pereche de cizme lungi, pentru a crea un look fantezist.

9. Heidi Klum – Jessica Rabbit

Regina Halloween-ului a făcut-o din nou! Cunoscută deja pentru aparițiile sale de Halloween și petrecerea anuală de Halloween, Heidi Klum este aproape de nerecunoscut într-un costum Jessica Rabbit.

10. Naomi Campbell – zeiță aztecă

Frumoasa Naomi Campbell a fost cea mai sexy apariţie, într-un costum cu accente aurii care i-a venit perfect. A fost metalică din cap până în picioare, în costumaţia cu mult auriu care completa perfect machiajul impecabil. Naomi a purtat ciorapi plasă, o rochie scurtă din paiete aurii şi aplicaţii de dantelă neagră, brăţări statement şi o coroană, interpretând rolul unei zeițe aztece.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#aboutlastnight @theblondsny @ericjavits ❤?? @nakedheartfoundation

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi) pe

10. Sara Sampaio – Operaţiile estetice

Supermodelul Sara Sampaio a ales un costum înfricoşător: un model cu operaţii estetice nereuşite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I’ll give you guys my surgeon contact!! He’s the best!! #halloween17

O postare distribuită de Sara Sampaio (@sarasampaio) pe