News

10 cupluri celebre care s-au despărțit și împăcat apoi

adelina.duinea
September 26, 2018 17:18 PM

Sigur ai un cuplu preferat la Hollywood, dar știai că și vedetele trec prin clasicele despărțiri și împăcări ale oamenilor „obișnuiți”? Dacă nu, iată câteva cupluri despre care nici mărcar noi nu știam că s-au despărțit înainte de a deveni atât de faimoase!!

Pe aceeasi temaMeghan Markle i-a ascuns Prințului Harry un detaliu foarte important

10 cupluri celebre care s-au despărțit și împăcat apoi

Kristen Bell și Dax Shepard

Kristen Bell și Dax Shepard au unul dintre cele mai iubite cupluri din întreg Hollywoodul. Înainte însă ca cei doi să devină „serioși”, Dax s-a despărțit de Kristen. Din câte știm, actrița îi reamintește frecvent acea despărțire.

„Ne-am așezat și mi-a zis: Nu pot face asta acum. Cred că ești minunată, dar încă mă văd cu alte persoane”, a declarat Kristen pentru Popsugar.

„Apoi aproape am leșinat, dar m-am simțit incredibil de respectată știind că a avut curajul să-mi spună că nu avem aceleași sentimente.”

Înainte să fie prea târziu, Dax a realizat ce greșeală a făcut. Perechea s-a căsătorit în 2013 și acum au două fetițe superbe. Yay!

Chrissy Teigen și John Legend

Aparent, John a „încercat” o dată să se despartă de Chrissy. Frumosul model l-a convins însă că face o greșeală. „Eram foarte stresat și ocupat”, a declarat John pentru The Guardian. „Simțeam că aș fi mai fericit singur.”

Chrissy a răspuns ulterior declarațiilor cântărețului. „Nu a fost o despărțire clasică”

„Era în turneu și avea probleme cu vocea, se plângea aiurea așa că evident i-am spus: nu.”

Adam Levine și Behati Prinsloo

Solistul trupei Maroon 5 și modelul Victoria’s Secret s-au despărțit în 2013 după o relație de aproape un an.

Adam chiar s-a întâlnit și cu un alt model, Nina Agdal. (Ok, am înțeles, îți plac modelele!) Cu toate astea, cei doi s-au împăcat și acum au doi copii frumoși și sănătoși.

Justin Timberlake și Jessica Biel

Justin și Jessica au fost împreună din 2007 până în 2011. Într-un interviu pentru revista Vanity Fair, Justin a mărturisit cât de mult îi lipsește actrița.

„Este probabil cea mai semnificativă persoană din viața mea. În cei 30 de ani ai mei nu am mai întâlnit o persoană atât de specială, OK? ..Aș prefera că nu mai vorbim despre pentru că este mult prea dureros.”

La scurt timp de la publicarea interviului, cei doi s-au împăcat!

Halsey și G-Eazy

Imediat după lansarea piesei Him & I , de altfel o celebrare a iubirii lor, cei doi s-au despărțit. Iar după câteva luni unul departe de celălalt, cuplul s-a reunit, oficializându-și relația cu un sărut pe scenă.

Justin Bieber și Hailey Baldwin

Bieber și Hailey au fost împreună o perioadă scurtă de timp în 2016. „Am trecut printr-o lungă perioadă de timp în care nu am fost prieteni”, a spus ea pentru The Times. Se pare însă că cei doi și-au rezolvat problemele din trecut, acum fiind chiar logodiți!

Gigi Hadid și Zayn Malik

Gigi și Zayn au fost împreuna doi ani înainte de a se despărți în martie 2018 din motive necunoscute. În timpul separării lor, Zayn a și lansat videoclipul unei noi piese în care modelul din rolul principal semăna perfect cu ..Gigi! Nu a durat mult apoi, iar Gigi a postat pe Instagram o fotografie în brațele lui Zayn!

Bella Hadid și The Weeknd

The Weeknd îi poate mulțumi lui Bieber pentru împăcarea lui cu modelul Bella Hadid. După ce Bella și The Weeknd s-au despărțit în 2016, Abel a început o frumoasă relație cu Selena Gomez. După un timp însă, când Selena s-a despărțit de el pentru a fi din nou cu Justin, cântărețul s-a întors în brațele fostei lui iubite.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

The Last Song co-stars ended their engagement in 2011, but they got back together in 2016, which was confirmed by Miley casually rockin’ the same rock he gave her in 2012. Cuplul și-a rupt logodna în 2011 pentru a-și relua relația în 2016. Miley a confirmat involuntar, purtând inelul primit cu 5 ani în urmă.

Rose Leslie și Kit Harrington

Știm cu toții care este cuplul nostru preferat din Game of Thrones! Kit și Rose sunt acum căsătoriți și foarte fericiți. Puțini știu însă că cei doi s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp în 2012. Prea puțin contează despărțirea lor acum când sunt atât de fericiți!

Sursă: www.cosmopolitan.com