Fashion

10 genţi clasice în care merită să investeşti!

Verdict.ro
May 26, 2020 08:30 AM

Intr-o epocă în care se poartă orice, în care tendinţele se succed cu o rapiditate uneori greu de urmărit, o piesă atemporală este cea mai bună investiţie din garderoba ta. O vei purta cu aproape orice, nu se va demoda şi va oferi echilibrul perfect ţinutelor tale! Iată care sunt cele 10 modele de genţi clasice în care merită să investeşti!

10 genţi clasice în care merită să investeşti!

Chiar dacă tentaţia de a cumpăra cea mai în vogă piesă a momentului este mare, o geantă clasică îţi va asigura succesul vestimentar, indiferent ce alegi să porţi în rest. Desigur, în lista celor 10 modele clasice de genţi se regăsesc atât piese cu un real istoric, cât şi „new-entry-uri”.

Lady Dior este una din genţile clasice, o emblemă a casei Dior. Poşeta a fost denumită după prinţesa Diana şi este disponibilă în mai multe mărimi, culori şi materiale.

Chanel 2.55 este o geantă ce nu poate trece neobservată, fiind un model atemporal al casei franceze. Deşi am tot văzut-o în peisajul modei – poate uneori prea mult – Chanel 2.55 rămâne o geantă pe care o poţi transmite generaţiilor viitoare şi pe care o poţi purta în orice outfit.

 

View this post on Instagram

 

Touches of vibrant colour were added to skirts printed with mini skiers and CC chairlifts at the #CHANELFallWinter 2019/20 show in Paris. #CHANELintheSnow #CHANEL #PFW @maudhoevelaken

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Din capitolul genţi atemporale, nu poate lipsi această piesă de rezistenţă – Hermes Kelly. Denumită după prinţesa Grace de Monaco, această geantă are o notorietate incontestabilă, atât datorită poveştii din spate, cât şi preţului, care porneşte de la aproximativ 10 000 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

Who are your favorite royalty members and which house? Mine are the Grimaldi house, Princes Rainier and Princess Grace ??❤

A post shared by ????? ???????? ????? (@gracedemonaco_) on

Din listă nu lipsesc nume mari precum Louis Vuitton, Gucci şi Fendi! Vezi care sunt celelalte genţi clasice care merită investiţia ta, în galeria foto!