Fashion

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua colecție a lui Alexander Wang

nicoleta.ispasescu
December 3, 2018 12:32 PM

Sâmbătă seară, Alexander Wang i-a primit pe invitații săi la Williamsburgh Savings Bank din Brooklyn, New York, pentru prezentarea celei mai noi colecții ale sale.

La începutul acestui an, Wang a debutat cu „Colecția 1” în Iunie, care acoperea livrările din Octombrie, până în Martie. Colecția 2 va fi disponibilă din Aprilie și până în August.

Înainte ca show-ul să înceapă, invitații au socializat în holul decorat în spiritul Crăciunului și s-au bucurat de  melodii specifice sărbătorilor, pe fundal.

Wang în persoană și-a făcut apariția, înainte de prezentarea colecției, pentru a anunța un moment special. Designerul a colaborat cu PopSockets și a creat accesorii personalizate tuturor invitaților, pentru Ziua Mondială de Luptă Împotriva HIV/SIDA.

„S-a nimerit ca spectacolul nostru să aibă loc de Ziua Mondială a Luptei Împotriva SIDA. Am vrut să creez un PopSocket cu o grafică super, care să conțină emblema A…piesa nu este doar extrem de utilă și distractivă, dar va ajuta și la salvarea unor vieți. Este o situație avantajoasă pentru ambele părți!”.

După acest anunț, invitații au fost poftiți în camerele negre cu lumină roșie-neon.

Muzica impozantă a dat imediat startul modeleleor pe catwalk în pantaloni scurți de piele, fuste, sau hanorace. Logo-ul Wang a fost prezent pe toate accesoriile, de la căști, bandane și până la curele.

Colecția 2 a lui Alexander Wang a fost gravă, specifică designerului: „Așteptați-vă la neașteptat, distrați-vă. Vream ca oamenii să se bucure de ei înșiși. Vrem să le trezim simțurile”.

În continuare, vă prezentăm 10 lucruri pe care trebuie să le știți despre noua colecție a lui Alexander Wang, în caz că ați ratat-o.

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua colecție a lui Alexander Wang

1. Prezentarea a avut loc la Williamsburgh Savings Bank din Brooklyn, NY

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The stage is set. Watch our #Collection2 show LIVE on alexanderwang.com and Instagram Live now.

O postare distribuită de alexanderwang (@alexanderwangny) pe

2. Designerul le-a făcut cadou invitaților PopSockets personalizate

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@alexwangny stops for a selfie moment in front of guests before they go down to our #Collection2 show using his custom-designed @popsockets grip in collaboration with @red. For every one of our custom grips sold, PopSockets and RED will donate 50% of sales to the Global Fund to end AIDS. Visit PopSockets.com to learn more. #endAIDS

O postare distribuită de alexanderwang (@alexanderwangny) pe

3. Kaia Gerber (17 ani) a defilat pe catwalk pentru Alexander Wang

4. Părul a fost coafat în stilul anilor ’90 – cozi

5. Hainele și accesoriile au fost create tot în stilul anilor ’90

6. Bentițele de păr au fost create în acord cu trendul „logo-ului la vedere”

7. Câteva modele au purtat prosoape pe cap

8. Alte modele au purtat overall din dantelă

9. Trei cuvinte: pantaloni-scurți-piele

10. Au existat câteva outfit-uri all-black uluitoare.