Fashion

10 modele de cizmele peste genunchi! Nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

irina.letitia
November 24, 2018 10:57 AM

Sunt sexy, sunt actuale și atemporale! Da, este vorba despre cizmele peste genunchi, favoritele oricărui sezon de iarnă!

Sigur că se poartă și botinele, bocancii, au revenit puternic și cizmele cu lungime clasică, sub genunchi, însă ele rămân preferatele celor ce preferă un stil vestimentar cu o doză de sex appeal, fie ea extrem de discretă sau din contră, evidentă.

Nici în sezonul de iarnă 2018 nu putem ignora de pe lista de shopping acest model și deși suntem siguri că ai deja în garderobă cel puțin o pereche, niciodată  nu strică una în plus, nu?

Așadar, îți propunem să vedem ce se poartă anul aceste în materie de cizme peste genunchi!

Incepem cu variantele așa zise clasice. Cizmele XXL din piele, ușor lejere pe picior, cu toc sau fără. Se poartă în toate formulele, culorile, atât ziua, cât și seara. Pentru un plus de originalitate, sezonul aceste poți încerca o variantă cu alură de ciocată, cu un aer western subtil.

Cizmele colant din piele, sunt și ele pe lista favoritelor și au marele avantaj de a subția vizibil silueta, creând totodată un efect de alungire. Sunt extrem de sexy, fiind mulate pe picior și contrar unei prime păreri, le poți purta cu lejeritate și ziua. Trebuie doar să adaptezi culoarea și înalțimea tocului unei ținute de zi. Alege deci în acest caz un toc mic sau chiar o talpă plată și  o culoare neutră. Rochiile și fustele midi sunt varianta câștigătoare pentru o ținută de zi de efect!

Cizmele ciorap, peste genunchi, fie ele din neopren, dantelă sau textil (întocmai ca o pereche de șosete) nu au ieșit încă din tendințe. După nebunia (la propriu) anului trecut, când valul Balenciaga a asediat toate garderobele, în varianta originală sau inspirată de acestea, iată că și în prezent de putem bucura de acest model cu adevărat special. Este drept, anul acesta nu mai purtăm neapărat culori neon, ci variante mai clasice, specifice sezonului rece: negru, gri, grena, verde închis sunt opțiuni de încercat.