Fashion

10 modele de genţi exagerat de mari!

irina.letitia
December 7, 2019 20:40 PM

Moda înseamnă deopotrivă utilitate, cât şi piese vădit exagerate. In fiecare sezon avem parte de extreme şocante, piese vestimentare atât de nonconformiste încât cu greu le-ai alege în ţinutele tale. Genţile supradimensionate, exagerat de mari se află printre preferatele designerilor. Iată care sunt cele mai mari genţi propuse de casele de modă de-a lungul timpului!

10 modele de genţi exagerat de mari!

Dacă de curând vorbeam despre trendul genţilor micro – atât de mici încât nici măcar un ruj nu are loc înauntru, la polul opus se află genţile incredibil de mari, cu dimensiuni greu de crezut că ar putea fi purtate în afara unui podium sau a unei şedinţe foto.

Recunoşti probabil o parte din modele, unele beneficiând de o adevărată expunere media (probabil acesta fiind şi scopul cu care au fost create). De la Jacquemus, la Balenciaga, Opening Ceremony sau Chanel, acestea sunt cele mai mari genţi pe care le-am admirat de-a lungul ultimilor ani.

Jacquemus a lansat un adevărat hit în anul 2018, când a prezentat publicului o versiunea exagerat de mare a arhi-cunoscutei sale genţi de rafie.

Balenciaga este un brand cunoscut pentru propunerile sale extreme, de la accesorii, la piese vestimentare. Seria de genţi tip sacoşă din 2017 reprezintă întocmai acestă înclinaţie către inedit. Vestea bună este că în ele ar avea loc cu siguranţă tot arsenalul feminin necesar zilnic.

View this post on Instagram

Balenciaga Women Fall Winter 17: discover the collection on Balenciaga.com #Balenciaga #FW17 #PFW #Look5

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Opening Ceremony a lansat în urmă cu câteva zile o piesă extravagantă, o geantă tip tote de dimensiuni impresionante, fiind cea mai mare geantă lansată de brand până acum.

Descoperă care sunt celelalte genţi XXL care au făcut istorie prin dimensiunile lor, în galeria foto!