Fashion

10 rochii de seară accesibile, pentru evenimente speciale!

irina.letitia
May 6, 2018 10:24 AM

Sezonul evenimentelor deosebite începe, iar tu cu siguranță ești în căutarea unei rochii perfecte pentru o seară specială! Rochiile de ceremonie sunt pe cât de somptuoase, pe atât de scumpe, iar în magazinele de specialitate rarerori găsești o rochie de seară sub 1000 lei.

Totuși, dacă nu vrei să cheltui foarte mult și dispui și de ceva imaginație pentru a accesoriza întocmai rochia, poți găsi modele și la prețuri foarte accesibile, la magazinele mass market sau la designeri autohoni.

Pentru a-ți ușura incursiunile de shopping, dar și pentru a te bucura pe deplin de o rochie perfectă pentru tine, ți-am pregătit o selecție de 10 rochii de seară accesibile, perfecte pentru evenimentele speciale din acest sezon.
Am găsit pentru tine modele elegante, diverse, cu prețuri între 199 lei și maximum 549 lei.

Rochiile selectate sunt suficient de diferite pentru a se mula pe stilul tău vestimentar. De la clasic la nonconformist, de la romantic la boho, uni sau colorat, vei identifica cu certitudine acel model menit să te însoțească în serile festive de vară.

Dacă nu ești hotărâtă ce să porți, îți recomandăm un model intermediar. Rochiile midi sunt ideale pentru evenimente speciale, sunt suficient de elegante pentru a marca un moment important, dar suficient de comode pentru a-ți asigura confortul o seară întreagă. Stii deja ce greu este să dansezi cu o rochie cu trenă, astfel că poate nu strică să te gândești la un model de rochie de seară cu lungime medie. Poți alege o rochie conică din paiete dacă îți place să strălucești sau o rochie cu fustă mai amplă, cu talia marcată printr-o centură asortată.

Dacă totuși optezi pentru rochii lungi, alege modele care să îți permită mișcarea. Un exemplu extrem de stylish este rochia furou, minimalistă, sexy și ușor de abordat într-o seară elegantă, cu ajutorul unor accesorii metalice maxi.

Vezi galeria foto pentru a vedea propunerile noastre!