Fashion

10 salopete de mireasă pe care le puteţi purta în această toamnă

Oana Nutu
September 22, 2020 20:59 PM

Dacă eşti o mireasă curajoasă care a vrut să menţină cu orice preţ data nunţii pentru această toamnă, chiar cu risul unei vremi nu prea prietenoase, îţi venim în întâmpinare cu cateva propuneri de salopete pentru mirese potrivite sezonului şi numărului limitat de invitaţi pe care ştim că sunteţi obligaţi să îl respectaţi. Fie că alegeţi să asortaţi un voal lung din tul sau un accesoriu de păr, salopetele sunt o alegere simplă şi elegantă, extrem de confortabilă mai ales pe ringul de dans!

Pe aceeasi temaReem Acra Bridal Spring 2021, un vis între tradiţional şi modern

O salopetă albă este o investiţie dacă eşti o viitoare mireasă pentru că o poţi purta la cununia civilă dacă vremea este rece, sau ca a doua ţinută în ziua nunţii. Şi de ce nu, o mai poţi purta şi după nunta la o cină cu pretenţii sau un eveniment formal alături de un sacou tot alb.

Mai jos am făcut o listă cu mai multe stiluri de salopete de mireasă în funcţie de stilul tău:

1.Clasică, simplă

Salopeta alba de mireasa voal trena Sursa Ralph Lauren
About You, Ralph Lauren, 1.159 lei

Combină perfect stilul modern cu stilul clasic, această salopetă cu mâneci de lungime medie este croită cu precizie. Având dungă pe mijlocul piciorului, acest stil este perfect pentru cei cu gust minimalist.

2.Accesorizată cu decoraţiuni din pietre, perle sau paiete

Salopeta alba de mireasa voal trena Sursa Vera Sposa
Vera Sposa, Nicole Couture, 2020, Preţ la cerere
Salopeta supremă de afterparty, materialul acesorizat cu ornamente este ideal pentru un stil luxury. Centura marchează talia iar trena transformă ţinuta într-una extrem de elegantă şi preţioasă.

3.Salopeta tip furou

Bridal Salopeta alba mireasa Sursa Fashion Days
Fashion Days, Mango, 199 lei

Potrivită pentru un eveniment de zi cu un număr restrâns de invitaţi, într-o locaţie la malul mării. Poate fi confecţionată din satin sau din mătase naturală dacă vă doriţi un look mai pretenţios.

4.Dantelă overall

Salopeta bridal de mireasa Sursa Rime Arodaky
Rime Arodaky, 1.490$

De data aceasta trena este parte dintr-un cover care acoperă umerii şi braţele, realizat în întregime din dantelă simplă dar de efect. Acest stil se tot repetă în colecţiile designerilor, fiind un mix perfect între elegant şi modern.

5.Rochia-salopetă 

Salopeta bridal de mireasa Sursa Galia Lahav
Salopeta bridal de mireasa Sursa Galia Lahav

Luxul este la el acasă când vine vorba de colecţiile designerului Galia Lahav, iar această salopetă este întruchiparea bunului gust şi al preciziei.

6.Pantaloni evazaţi şi corset

Salopeta alba de mireasa voal trena Sursa Cristallini
Cristallini, 2.379 lei

Ne place această salopetă de zi cu corset şi peplum în talie pentru un aspect feminin. Pantalonii evazaţi sunt adaptaţi părţii superioare.

7.Salopeta din crep cu detalii la baza gâtului

Salopeta alba de mireasa voal trena Sursa Oana Nutu
Oana Nutu, 2.769 lei

Materialul folosit este crepul, un material lejer şi mat. Dantela cu paiete dispuse ca o grilă din zona superioară oferă un strop de strălucire ţinutei uşor masculine.

8.Mâneci lungi

Bridal Salopeta alba mireasa Sursa About You
About You, Ivy & Oak, 1.039 lei

O alegere ideală pentru o nuntă de zi fără pretenţii în care confortul este cel mai important.

9.Salopetă pe un umăr, fantezie

Salopeta bridal de mireasa Sursa BoxPrix
Bonprix, 189 lei

 

Ideală pentru cununia civilă sau a doua ţinută în ziua nunţii, cu umăr asimetric şi partea de jos cu tăieturi moderne este o alegere clasică necesară oricărei garderobe.

10.Broderie şi fusta pe un singur picior

Salopeta Bridal de mireasa Sursa Loulou
Loulou, 4.500 lei

Din nou vedem o asimetrie a rochiei atât pentru parteea superioară cât şi cea inferioară, ne place dantela lucrată manual şi ideea semi-fustei.