Living

10 trăsături pentru zodia Balanță. Este numit justițiarul horoscopului

A. S.
January 9, 2020 14:50 PM

Zodia Balanță este, poate, cea mai sociabilă din horoscop, iubește armonia și frumosul, dar urăște nedreptatea. 

Cei născuți în zodia Balanță sunt atrași de echilibru în orice și fug de conflicte. Iată 10 adevăruri despre zodia Balanță:

Trăsături ce definesc zodia Balanță

 1. Nativii din zodia Balanță detestă minciuna. Este perfect cunoscut faptul că Balanța urăşte nedreptatea, tocmai de asta este și numit justițiarul din horoscop. Deşi nu este genul care să poarte ranchiună, nu va ierta persoanele care o mint. Odată ce i-ai trădat încrederea, nu-ţi va mai acorda a doua şansă.
 2.  Balanța caută echilibrul, armonia și perfectiunea în orice face. Este un diplomat în stare pură, evită certurile de orice fel și cu orice cost, iar asta înseamnă uneori că nu-și va exprimă propriile sentimente și nemulțumiri pentru a menține liniștea în cuplu.
 3. Balanța așteaptă să i se acorde atenție totală în relație și vrea că persoana aleasă să îi fie mereu în preajmă, să îi vorbească mereu calm și să îl înțeleagă. Crizele de nervi îl sperie pe nativul Balanță, de asemenea și crizele de gelozie.
 4. Simțul dreptății se aplică și în dragoste și va face orice să întoarcă favorurile sexuale. Nici nu poți găsi pe cineva mai romantic, mai sensibil, mai seducător și mai corect decât nativull Balanță.
 5. Sinceritatea este cea mai bună armă a sa. Este transparentă şi onestă, motiv pentru care îşi face puţini prieteni, dar buni!
 6. Nativii Balanță pot da impresia greșită că flirtează, când ei nu încearcă decât să fie prietenoși.
 7.  Cei născuți în zodia Balanță sunt capabili de multe sacrificii. Dau totul pentru partener atunci când se simt în siguranță în relație.
 8. Balanța este atât de nehotărâtă pentru că are o logică imbatabilă și cântărește bine fiecare argument încât să nu îi scape nimic.
 9. Nativii din zodia Balanță iubesc arta, dar și luxul. Le plac vinurile bune, cinele romantice, hainele scumpe, decorațiunile interioare și vacanțele.
 10. Cu riscul de a părea ușor bipolară sau instabilă, Balanța este un semn dual, alături de Gemeni și Pești, și reușește să armonizeze perfect echilibrul și dezechilibrul prin cele două talere.

Citește și: HOROSCOP KARMIC PENTRU LUNA IANUARIE. 5 ZODII VOR AVEA O MARE SURPRIZĂ

Zodia Balanță compatibilități. Cu cine formează cuplul ideal

Printre acele zodii care se potrivesc cu Balanța se număra persoanele care caută pace și armonie într-o relație, și nu dramatism, provocări și stări conflictuale. Balanța este semn de aer și i se potrivește cu siguranță un alt semn de aer. Specialiștii spun că Balanța în dragoste are nevoie de Gemeni sau Vărsător. Între aceste zodii care se potrivesc cu Balanța și semnul echilibrului există armonie și compatibilitate peste normal. Atât Gemenii, cât și Vărsătorii sunt variante optime, întrucât au același mod de gândire, sunt oameni obiectivi și care se orientează pe relațiile cu oamenii. Au aceleași valori.

Compatibilitate Balanță cu alte zodii:

 • Excelentă (100%) — Balanță, Vărsător, Gemeni
 • Bună (80%) — Săgetător, Leu
 • Delicată, riscantă (60%) — Capricorn, Rac
 • Dificilă, dar interesantă (50%) — Berbec
 • Nerecomandabil (10%) — Scorpion, Fecioară

Citește și: 6 ZODII MAGNETICE CE ATRAG PE ORICINE