Beauty

12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

raluca.oprea
February 29, 2020 08:58 AM

Primăvara este sezonul ideal pentru a încerca noi modele de manichiuri sau desene interesante pe unghii. După câteva luni cu vreme rece în care s-au ascuns în mănuși sau au fost acoperite cu oje închise, sosirea lunii martie ne poate bucura unghiuțele cu tonuri pastelate, texturi îndrăznețe sau decorațiuni vesele.

Si chiar dacă manichiura french sau nuanțele nude sunt printre preferatele vedetelor și vor rămâne întotdeauna un simbol al eleganței clasice, celebritățile nu se dau în lături nici de la modele provocatoare sau extravagante. Iata care sunt cele mai populare tipuri de manichiuri pe care vedetele le folosesc primăvara.

Puteţi vedea imaginile cu manichiurile detaliate mai jos în Galeria Foto!

Ce manichiură folosesc vedetele primăvara

Jennifer Lopez a făcut senzație pe instagram cu o manichiura neconvențională, în tonuri de auriu și negru. Inspirată de stilul casei de modă Versace, creația nail artist-ului Tom Bachik îmbină într-un mod spectaculos elemente 3d, pietre prețioase și desene geometrice.

În materie de influenceri, cel mai puternic nume este al mezinei clanului Kardashian, Kylie Jenner. Fiecare postare a sa primește milioane de like-uri, iar femeile din toată lumea încearcă să-i imite look-ul. Acest lucru este valabil și în cazul manichiurilor, pe care Kylie și le schimbă săptămânal.

Un nou trend lansat de cea mai tânără miliardară a lumii, este al manichiurii ce imită picăturile de vopsea și amintește de ambalajul cosmeticelor produse de firma. Realizată într-o nunță de roz aprins, această manichiură va atrage cu siguranță privirile în primăvara anului 2020.

Kylie apreciază și manichiurile clasice, cărora le dă însă o interpretare personală. Spre exemplu o manichiură nude poate fi scosă din anonimat de o inimă stilizată din pietre semiprețioase, sau un french adaptat pentru unghii lungi, pe o bază delicată de roz pal.

Doamnele și domnișoarele îndraznețe pot opta în primăvara anului 2020 pentru o manichiură tip tartan, în nuanțe neon, precum cea a cântăreței Dua Lipa.

O altă manichiură care vă poate inspira în această primăvară, este cea realizată de Tom Bachik pentru Selena Gomez. Steluțele negre sunt scoase în evidență de baza alb perlat a unghiei, pentru un efect modern și foarte cool.

Unghiile colorate adaugă un strop de veselie oricărei ținute, mai ales celor în nuanțe uni. Foarte potrivite pentru primăvara sunt ojele în nuanțe de portocaliu și coral, precum dovedește manichiura actriței Margot Robbie. Finish-ul lucios dă un aer sofisticat și este potrivit oricărui stil.

Tipuri de manichiură care ies în evidenţă

O manichiură jucăușă și de mare efect a fost purtată de Gigi Hadid la parada de modă a lui Marc Jacobs. Inspirat de moda “kawaii” atât de populară în Japonia și realizată cu diferite modele acrilice, aceast design îți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

Dacă vă doriți ceva mai simplu, o variantă interesantă este french-ul întors, precum cel preferat de actrița Rosie Huntington-Whiteley. Spre deosebite de variant clasică în care vârful unghiei este colorat în alb, în această versiune întreaga unghie este înconjurată de o linie suțire albă.

O altă variantă de french este propusă de cealaltă soră Hadid, Bella. Celebrul model preferă să aibă vârful unghilor într-o culoare puternică, precum galbenul. Avantajul acestei manichiuri este că poate fi realizat foarte ușor, cu pensula de la ojă sau cu un tipar de french, dar efectul este unul senzațional!

O variantă amuzantă pentru primăvară și foarte ușor de realizat este manchiura cu stickere, precum cea cu Pikachu purtată de Blake Lively.

Iar dacă vrei o manichiură plină de sclipici și culoare, poți opta pentru una precum cea realizată de nail artist-ul Britney Tokyo pentru Rita Ora.