Fashion

15 modele de cizme joase perfecte pentru toamnă 2019

irina.letitia
October 16, 2019 22:45 PM

Suntem exact la mijlocul toamnei şi a sosit momentul să aruncăm o privire asupra celor mai reuşite modele de cizme joase pentru 2019. De acestă dată, ne vom apleca atenţia asupra cizmelor joase, casual, partenerul ideal al zilelor răcoroase ce ne aşteaptă.

15 modele de cizme joase perfecte pentru toamnă 2019

Dacă încă îţi planifici lista de shopping pentru sezonul de toamna/iarnă 2019, nu trebuie să omiţi o pereche de cizme joase, cel mai practic, dar şi cool item de încălţăminte al perioadei.

Sigur că cele mai atractive modele sunt adesea cele cu toc, însă designerii s-au lăsat inspiraţi de latura practică a vieţii cotidiene şi ne propun în acest sezon un trend ce mizează pe confort: cizmele joase, tip utilitar. Acestea seamănă destul de mult cu bocancii militari clasici, având tot felul de artificii stilistice menite să îi scoată din banal, dacă îţi doreşti un model atipic.

Cu talpa cât mai groasă, cel mai adesea cu sistem de închidere cu şiret, lungi până la jumătatea gambei sau până sub genunchi, cizmele joase ale noului sezon sunt suficient de versatile încât să contribuie la cele mai cool ţinute.

Le poţi purta foarte simplu cu o pereche de jeanşi uşor bufanţi, ducându-te subtil în zona stilul costumelor de echitaţie, dar în acelaşi timp, le poţi asorta unor rochii extrem de feminine, midi, pentru un contrast stilistic de efect.

O pereche de cizme joase este potrivită atât ţinutelor de zi cu zi, urbane, cât şi în incursiunile la munte din timpul sezonului rece.

Dacă eşti în căutarea unei perechi de cizme fără toc, atunci trebuie să vezi şi selecţia de modele pe care ţi-o propunem, în galeria foto!