Fashion

19 momente memorabile în moda anului 2019! Ce vedete au marcat anul cu apariţiile lor!

irina.letitia
December 31, 2019 15:06 PM

Anul 2019 a fost o adevărată provocare pentru vedete, dar şi din partea lor. Pe parcursul ultimelor 12 luni am avut parte de momente memorabile, de apariţii şocante şi reveniri spectaculoase, menite să păstreze anul 2019 în amintire ca un reper. Iată cine au fost vedetele care au avut marcat moda anului 2019 cu apariţiile lor!

19 momente memorabile în moda anului 2019! Ce vedete au marcat anul cu apariţiile lor!

Pe covorul roşu, anul 2019 a fost unul cât se poate de îndrăzneţ. Vedetele au fost mai curajoase, au purtat ţinute mai nonconformiste. Printre cele care au marcat anul se numără Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Lizzo, Cardi B şi Jason Momoa.

Timothée Chalamet a fost declarat unul dintre cei mai influenţi oameni ai modei anului 2019, iar apariţia sa la Globurile de Aur a avut o mare contribuţie. Moda masculină pare să se transforme rapid şi sigur, sub bagheta magică a noii generaţii de celebrităţi, care îndrănesc să iasă din tipare. Timothee a purtat pe covorul roşu o ţinută Louis Vuitton, iar piesa care i-a adus faima a fost hamul strălucitor pe care l-a purtat deasupra cămăşii negre.

Katie Holmes şi cardiganul său au creat o adevărată isterie în urmă cu câteva luni! Apariţia imaginilor cu actriţa, purtând un sutien tricotat, alături de un cardigan asortat, au readus în centrul atenţiei o piesă basic şi poate chiar plictisitoare, dar care dintr-o dată a căpătat o aură interesantă. Katie Holmes este una din vedetele care au marcat anul 2019 din punct de vedere stilistic, vedeta beneficând de o transformare radicală şi extrem de reuşită!

Ce se întâmplă când Lizzo poartă o geantă miniatură pe covorul roşu al premiilor Americam Music? Imaginea devine virală, geanta o vedetă cu propriul cont de Twitter şi mai toată lumea îşi doreşte propria poşetă micro!

View this post on Instagram

@maisonvalentino bag big enough for my fucks to give. Big body bitch in a Valentin-HO custom look for @amas ?? . . . Squad✨ @marko_monroe @iwantalexx @theshelbyswain @erierilady @maisonvalentino @lorraineschwartz @stuartweitzman

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Dacă vorbim despre momente memorabile în modă, anul 2019 este anul în care Jennifer Lopez a îmbrăcat versiunea actuală a celebrei sale rochii verzi, Versace! J.LO a urcat pe podiumul prezentării Versace şi a defilat într-o rochie extrem de sexy, reinterpretarea piesei originale realizate în urmă cu 20 ani! Ce apariţie!

View this post on Instagram

??

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Poate că nu te aştepţi ca Tom Hanks să se numere printre vedetele care au marcat moda anului 2019, însă el chiar se află pe listă! Poza surprinsă de Rita Wilson, în curtea casei lor, i-a făcut pe fani să vadă latura de fashion influencer a actorului. Este vorba desigur, despre cămaşa albă înnodată strategic.

Descoperă în continuare, în galeria foto, care au fost momentele cheie în moda anului 2019, oferite de vedetele preferate!