Beauty

20 Nail Art Designs Potrivite Pentru Toamna Anului 2021

Verdict.ro
November 9, 2021 11:05 AM

Arta de a picta si imbunatati aspectul unei femei nu se mai rezuma doar la ceea ce tine de arta machiajului, ci a trecut deja catre un alt pas, acela de a picta unghiile in diferite modele, cu ajutorul unor materiale si accesorii special create pentru unghii. Acest lucru poarta denumirea de nail art si se practica tot mai des.

Odata cu venirea sezonului de toamna, va propunem mai jos 20 de nail art design pentru unghii, ce folosesc culori tomnatice, dar si abtibilduri, autocolante, paiete, catifea, strasuri si alte accesorii pentru unghii.

Unghii pictate in culori tomnatice

Un model de unghii in culoarea galbena cu siguranta iti va ridica starea de spirit. Combina clasicul nude french pe anumite unghii cu galben, unghii intregi colorate in galben, dar si unghii cu flori tomnatice, si vei obtine  o stare de spirit placuta.

Rosu visiniu sau unul elegant sunt printre culorile preferate de femeile mature. Picteaza un model cu frunze si vei avea o manichiura distinsa si eleganta.

Manichiura de tip french este ideala in aceasta perioada. Alege clasica optiune cu nude si varfurile albe sau poti merge si mai departe pentru a alege nude, alaturi de varfuri rosii si un model cu umbrela pe inelar. Opteaza pentru un roz pal si coloreaza-ti unghia cu crengute mici pictate pe varf, pentru o manichiura cu adevarat senzationala.

Unghiile negru-mat cu model texturat sau cele lucioase cu stelute delicate pictate aleatoriu, vor oferi un pic de magie de toamna.

Clasica culoare roz nude cu niste copacei picati in culoarea aurului creeaza un design frumos si de bun gust. Incearca unghii colorate in moduri diferite, cu nuante neutre si calde, pentru un aspect la moda.

Te-ai gandit la faptul ca iti poti picta modelul preferat de pulover pe unghii? Alege culori tomnatice si creeaza cu ajutorul unei pensule pentru pictura pe unghii, modele de ochiuri de tricotaj, peste care poti arunca niste praf de catifea si in acest fel vei obtine un model cu adevarat spectaculos.

Ornamente pentru infrumusetarea unghiilor

Nail art-ul nu tine doar de pictarea unghiilor. Folosirea sclipiciului, foliilor de transfer, pietricelelor, tatuajelor sau abtibildurilor reprezinta o gura de aer proaspat in tehnica nail art. Utilizeaza, asadar, sclipici in nuante metalice sau prafuite pentru a crea modele deosebite.

Pietricelele colorate pozitionate in varful unghiei sau la baza cuticulei, alaturi de o baza simpla, in culori pamantii, iti ofera sansa sa pastrezi diversitatea manichiurii tale. Poti alege o nuanta portocaliu pamantie peste care aplica o folie de transfer pentru unghii si-ti va oferi impresia unei pumpkin pies.

Adauga peste unghiile albe abtibilduri pentru unghii cu modele de buburuze sau de frunze si obtine un model cu adevarat atragator.

Unghiile rosii si nude, cu dovlecei pictati pe inelar, dar si sclipici pe varfuri, te vor introduce direct in atmosfera de toamna. Mai mult decat atat, unghiile cu gel rosii cu pietre iti vor oferi un look de femeie fatala.

O manichiura minimalista o reprezinta unghiile nude cu aplicarea unei folii holografice pe diferite zone ale unghiei. Opteaza pentru o culoare nude peste care aplica flori naturale uscate si vei avea impresia ca natura este chiar pe unghiile tale. Pentru un model ce cu siguranta va iesi in evidenta, alege un verde inchis si un tatuaj pentru unghii cu mere.

Modele autoadezive pentru unghii senzationale

Fie ca alegi unghii autoadezive cu model french, colorate in nuante de maro-rosiatic, cafeniu, negru, sau modele cu frunze pictate, trebuie sa stii ca acestea sunt foarte usor atat de aplicat, cat si de indepartat. Avantajul major este ca nu ai nevoie de lipici si ca le poti schimba oricand doresti, fara sa fie nevoie sa te deplasezi la salon. Gama versatila de modele de unghii autoadezive iti va oferi oportunitatea de a le alege pe cele mai frumoase, care sa-ti faca din aceasta toamna una splendida.

In ceea ce priveste manichiura, lucrurile s-au schimbat dramatic in ultimii ani. Arta unghiilor nu mai este doar despre culoarea pe care o pictezi pe unghii, ci si despre modele distractive pe care le poti realiza cu autocolante 3D pentru unghii. Poti sa le aplici pe unghii cu oja obisnuita sau sa folosesti un adeziv pentru unghii care le va mentine pe loc pana la 10 zile fara a se deteriora.

Nail art nu mai este doar pentru copii! Exista o multime de adulti carora le place sa-si decoreze unghiile cu modele complicate. Toate decoratiunile pentru arta unghiilor sunt disponibile intr-o varietate de modele si stiluri. Au o gama larga de forme si modele, de la cele clasice pana la cele mai recente tendinte.

Decoratiunile pentru unghii sub forma de cristale sunt usor de aplicat si pot inlocui lacul colorat. Aplica-le dupa ce iti vopsesti unghiile cu lac transparent, apoi adauga pietre pretioase cu lipici care se usuca in cateva secunde.

Nail art-ul este potrivit pentru orice femeie, fie ea domnisoara, femeie matura sau trecuta de prima tinerete. Alege rosu, visiniu, cafeniu, verde sau negru, nude sau alb, picteaza frunzulite, fructe sau buburuze, foloseste folii de transfer sau abtibilduri si autocolante si picteaza-ti unghiile in culori tomnatice, pentru o toamna cu adevarat formidabila.

Sursa foto: Pixabay