Living

3 august: horoscopul zilnic. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
August 3, 2020 12:50 PM

Horoscopul zilnic este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Astăzi, nativii din Vârstător au parte de formarea aspectului de Lună Plină, ce va avea impact asupra stilului lor de viață.

Pe aceeasi temaHoroscopul pe luna august. Ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilnic

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini, căci cei ce vor resimți impactul acestei Luni Pline sunt nativii din Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de tensiuni și încheieri în sectorul prietenilor. Nativii pot să-și descopere niște vulnerabilități în această perioadă, ocazie cu care le pot vindeca. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate pune în lumină o problemă sentimentală pe care au mai trăit-o în trecut, poate sub altă formă, dar asemănător. Posibile surprize, răsturnări de situație care vizează un plan, un proiect.

Style icon: Leighton Meester

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot încheia în următoarea perioadă o etapă profesională, pot face o schimbare de carieră și pot avea parte de surprize neașteptate în acest sens. Atenție mai mult la imagine, la manifestarea personalității. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește ca în această perioadă să lupte pentru a menține echilibrul între casă și muncă, între familie și carieră.

Style icon: Cher

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de o schimbare în modul de gândire, o răsturnare a unor principii și credințe. Posibile vești neașteptate despre o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce în față situații din trecut pentru a le retrăi altfel. Moment al culegerii unor roade, poate al obținerii unei diplome, unui atestat.

Style icon: Lucy Hale

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de surprize și răsturnări de situație într-un context financiar care privește banii partenerului, banii deținuți împreună cu alții, creditele și moștenirile, litigiile partajele. Se pot culege roade și se pot încheia etape. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie foarte atenți la tranzacții, investiții și să evite speculațiile financiare.

Style icon: Meryl Streep

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt direct impactați de această Lună Plină din Vărsător, iar nativii pot fi destul de tensionați, agitați și prea puțin dispuși unei schimbări. Cu toate astea, în relațiile nativilor, de cuplu sau profesionale, pot să apară răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot exagera cu mândria. Este de preferat să lupte pentru echilibru.

Style icon: Meghan Markle

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de surprize și încheieri legate de locul de muncă. Unii nativi pot culege roadele muncii lor, alții pot lua decizia de a-și schimba jobul, în timp ce pentru unii poate fi vorba de o schimbare a sarcinilor și responsabilităților, poate a programului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult, să-și schimbe stilul de viață cu unul mai sănătos și echilibrat.

Style icon: Beyonce

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină din Vărsător în sectorul iubirii, prin urmare se pot aștepta la surprize în dragoste, în relația pe care o au inclusiv cu copiii. Posibil ca unii nativi să realizeze că sentimentele lor s-au schimbat și să încheie o poveste aflată la început. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o nevoie de schimbare resimțită la nivel creativ, la nivelul pasiunilor lor, al hobby-urilor.

Style icon: Kate Winslet

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de situații neașteptate și surprinzătoare în familie sau într-un context care vizează locuința. Nativii trebuie să depună efort pentru a evita tensiunile cu cei dragi, mai ales dacă locuiesc sub același acoperiș. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să restabilrască echilibrul între viața personală și viața profesională.

Style icon: Julia Roberts

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot afla vești neașteptate, pot avea parte de dialoguri surprinzătoare, pot fi șocați de ceea ce aud și nu este exclus să afle secrete, să aibă parte de un adevăr spus în față. În urma unui dialog ceva se poate rupe, încheia. Pe de altă parte, pot culege roadele unei negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere multă atenție în deplasările pe care le fac.

Style icon: Ashley Benson

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de această Lună Plină din Vărsător în sectorul financiar. Nativii se pot aștepta la surprize din această zonă, care pot fi, pe de o parte culegerea roadelor muncii depuse, dar pe de altă parte o sursă de venit se poate stopa. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli și pe cât posibil să evite excesele, excentricitățile.

Style icon: Emilia Clarke

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor și nativii pot avea parte de surprize și întâmplări neașteptate, unele chiar repetate sau care le conferă senzația că au mai fost trăite. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să depună tot efortul pentru a menține echilibrul între ei și ceilalți, în special între ei și partener care poate exagera în acaestă perioadă și poate deranja prin acțiunile necugetate.

Style icon: Jennifer Aniston

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de un deja-vu la această Lună Plină din Vărsător. Nativii se pot confrunta cu trecutul în scopul de a-l vindeca. O experiență relațională se poate repeta la indigo, însă de acestă dată va fi nevoie să acționeze altfel. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că o problemă de sănătate mai veche poate ieși la suprafață și le cere să acorde toată atenția cuvenită.

Style icon: Eva Mendes