Fashion

4 noi designeri de la Fashion Week 2019 pe care vei vrea să îi urmărești în continuare

ioana pana
March 13, 2019 14:33 PM

În timp ce toate privirile sunt ațintite către marile case când vine vorba de Săptămânile Modei, motivele fiind evidente, noii designeri merită să fie și ei în lumina reflectoarelor. Ei prezintă de multe ori o vizune nouă și fresh, iar în spatele produsului finit, al colecției, se ascunde un efort foarte mare, efortul începutului.

Iată 4 noi tinere talente pe care trebuie să le urmărești de acum încolo!

4 noi designeri de la Fashion Week 2019 pe care vei vrea să îi urmărești în continuare

  1. Pyer Moss

Deși brandul a fost înființat în 2013, Kerby Jean-Raymond, directorul creativ, și-a câștigat popularitatea pe parcursul ultimului an, fiind chiar câștigătorul premiului CFDA/ Vogue Fashion Fund Award.

Ultima colecție, SS19, a adresat problematica socială a oamenilor de culoare, toate modelele fiind cu exclusivitate afro-americane.

Hainele au fost în nuanțe vii și texturi fluide, de la rochii asimetrice din mătase și fuste din plasă, până la jachete windbreaker.

Pyer Moss Collection 2 in Essence Magazine.

A post shared by Pyer Moss (@pyermoss) on

  1. Collina Strada

Brandul Collina Strada s-a construit într-o viziune neo-boemă. Chiar dacă pentru colecțiile de debut Hillary Taymour a avut o abordare pură, ultimele creații se pot defini drept îndrăznețe. Cu imprimeuri tie-dye, satin și voaluri, ultimul show a fost o gură de aer proaspăt pentru iubitorii de nou.

  1. A Cold-Wall

Brandul bărbătesc A Cold-Wall a avut debutul pe catwalk anul trecut, la London Fashion Week. Abordarea designerului Samuel Ross este foarte bine ancorată în prezent, când vine vorba de youth-culture și preferințele sale. Hainele, deși au linii minimaliste, se pot încadra în zona excentricului datorită volumelor și juxtapunerilor.

  1. Christian Cowan

Christian Cowan ne demonstrează colecție de colecție că parcă viața se vede mai bine când ești îmbrăcată în paiete și cristale. Într-o avangardă care vizează trendurile actuale, pentru sezonul Fall 2019 culorile neon, tulle-ul, catifeaua și penele au făcut legea, Christian reușind să își construiască propriul univers fantezist.

De asemenea, un demers demn de aplaudat a fost prezentarea cu tematica “The Powerpuff Girls” organizată de Ziuna Internațională a Femeii. Toate look-urile au fost, bineînțeles, inspirate de personajele desenului animat.