Fashion

5 conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești

ioana pana
July 30, 2019 17:46 PM

Instagramul servește drept un izvor neobosit de inspirație indiferent de domeniu. Totuși, când vine vorba de modă și beauty, platforma ne poate oferi lecții de stilism și make-up, poate lansa trenduri și poate fi sursa numărul unu în ceea ce privește știrile din domeniu. Toate acestea la o singură atingere.

Pe aceeasi temaKylie Jenner câștigă o avere din postările pe Instagram

Așadar, am selectat cinci dintre cele mai cool conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești.

@diet_prada

Începem lista cu unul dintre cele mai cunoscute și relevante conturi din mediul online de la momentul actual. Având peste 1,5 milioane de urmăritori,

Diet Prada demască orice nelegiuire din lumea modei. Fie că este vorba de designeri de renume care se inspiră fraudulos de la alți colegi de breaslă, de vedete care comit gafe în online, sau de personalități lipsite de profesionalism, lui Diet Prada nu îi scapă nimic. Tony Liu și Linsdey Schuyler, căci ei sunt cei care administrează contul, sunt considerați niște justițiari ai modei.

@stylemefresh

@stylemefresh este asemenea unui moodboard; pozele sunt foarte bine alese, fiind postate fără a urma un anume tipar, însă foarte armonios și plăcut vizual. Astfel, contul devine asemenea unui album, cu fotografii inspiraționale atât din domeniul fashion-ului și beauty-ului, cât și cu poze de arhivă.

@mrinmycart

Fiind administrat de către editorii publicației Man Repeller, acest cont reprezintă materializarea idealurilor oricărei pasionate de modă în ceea ce privește cumpărăturile online -„Man Repeller In My Cart”-. Articolele alese și postate sunt îndrăznețe, respectă tendințele momentului, însă se remarcă printr-un plus de extravaganță.

@hypebae

Dacă îți place să fii în pas cu noile trenduri și să știi cele mai hot știri în momentul în care sunt lansate, Hype Bae este destinat ție. Fiind o subdiviziune a @hypebeast, contul are ca public țintă femeile pasionate de modă, devotate streetwear-ului, care doresc să urmărească un conținut fresh, foarte atent selecționat.

@intothegloss

Pentru împătimitele beauty-ului, contul de Instagram al publicației online, Into the Gloss, este cea mai plăcută estetic, studiată și în același timp, amuzantă sursă de informații. Postările vizează probleme de frumusețe cu care femeile se confruntă și oferă soluții. Chiar dacă tonul este umoristic, noțiunile sunt corecte din punct de vedere științific.