News

5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

adelina.duinea
June 27, 2019 15:31 PM

Niciun cuplu nu seamănă cu altul. Pentru cele căsătorite, însă, locuitul împreună este un fel de „must”. Un fel de caracteristică general valabilă. Totuși, doar pentru că „așa se obișnuiește” nu înseamnă neapărat că este și ceva absolut imperativ.

Pe aceeasi temaCum reuşeşte Victoria Beckham să aibă un ten impecabil. Ritualul ei de îngrijire

5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Indiferent că locuiesc în imobile diferite sau că au arii proprii în proprietăți comune, iată câteva cupluri celebre care, din diverse motive, au locuit separat. Contrar așteptărilor voastre, pentru unii, locuitul în case diferite este secretul unei căsnicii de succes.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk

Gwyneth a mărturisit că ea și soțul ei, regizorul Brad Falchuk, nu locuiesc împreună. Fiecare deține o altă proprietate în Los Angeles, California. Deși actrița are un program extrem de haotic, cuplul petrece patru seri pe săptămână împreună.

Producătorul locuiește în vila sa doar atunci când copiii lui, Isabella și Brody, își petrec săptămâna la el. Totul este foarte practic și plăcut și o „soluție” la îndemâna mai multor cupluri foarte înstărite.

Actrița a continuat prin a dezvălui că a luat această decizie după ce s-a consultat cu un specialist. Potrivit acesteia, soluția aceasta creează o „polaritate” în căsnicia ei, lucru care îi place.

Vorbind cu publicația Time, actrița a mărturisit că și prietenii ei o susțin. „Toți prietenii mei căsătoriți îmi spun că felul nostru aparte de a locui separat sună ideal și că nu ar trebui să schimbăm nimic.”

Victoria și David Beckham

Potrivit presei internaționale, Victoria și David dețin spații private pe aceeași proprietate. „Chiar și în momentele în care perechea se află în locuința sa din Oxfordshire, Anglia, cei doi se pot bucura de liniște și intimitate.”

Locuința are două aripi separate pentru „el” și pentru „ea”. „Cred că, într-o oarecare măsură, le place să aibă viețile separate. Când ești căsătorit de atât de mult timp, distanța își are uneori folosul ei.” 

Julia Roberts și Danny Moder

Julia Roberts și soțul ei, Daniel Moder, au achiziționat casa de 9 milioane de dolari de peste drum. Presa speculează că, o bună parte din timp, Daniel și-o petrece acolo. Bărbatul rămâne însă apropiat de soție și copii.

Kim Kardashian și Kanye West

După ce Kanye a fost spitalizat în luna noiembrie a anului 2016, din cauza stresului și epuizării, Kim s-ar fi mutat o perioadă. „Kim este foarte protectivă. Nu-l vrea pe Kanye în jurul celor mici acum”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

„Comportamentul lui Kanye a dăunat mult mariajului celor doi. Kim se simte eliberată știind că soțul ei primește ajutorul de care are nevoie. Crede că asta îl va salva nu doar pe el, ci și mariajul lor.” De atunci, se crede că cei doi s-ar fi mutat din nou împreună.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Înaintea divorțului, Angelina și Brad locuiau deja de ceva timp separat pe aceeași proprietate. „Angelina avea propria aripă. La fel și el”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly la vremea respectivă.

Sursă: Harper’s Bazaar