Living

5 idei de vacanțe ieftine pentru vara 2018

ruxandra.patru
April 28, 2018 10:46 AM

Dacă te afli în pragul pregătirilor de concediu, cu siguranță ți-ar prinde bine câteva idei de vacanțe ieftine pentru vara aceasta.

Pe aceeasi temaCinci filme care au avut un rol important în fashion de-a lungul anilor

Chiar dacă bugetul nu te limitează neapărat, te poate motiva posibilitatea de a vizita mai multe locuri minunate. La unele dintre destinațiile noastre preferate poți ajunge și cu mașina, iar astfel te vei putea bucura de frumusețea tuturor locurilor pe care le traversezi.

Idei de vacanțe ieftine pentru vara 2018

1. Poate că Nisipurile de Aur a devenit o destinație desuetă sau prea aglomerată, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt și alte locuri de vizitat în țara vecină, Bulgaria. La Balchik, Varna sau Albena te poți bucura de cele mai grozave plaje, în timp ce beneficiezi de servicii excelente și prețuri mai mici decât pe litoralul românesc.

2. Skiathos, Kos sau Rhodos se numără printre destinațiile noastre preferate din Grecia. Mult mai accesibile decât Santorini sau Mykonos, dar mai puțin populare decât Thassos sau Lefkada, insulele îți oferă un relief superb, mâncare delicioasă și o mulțime de sporturi acvatice și subacvatice, la prețuri mai mult decât accesibile.

3. Dacă nu ai vizitat încă Bodrum sau Marmaris, acum este momentul să o faci. Costurile unei vacanțe all inclusive în Turcia sunt destul de mici, iar dacă îți dorești să te relaxezi, să îți distrezi copiii și să te bucuri de servicii care chiar merită bacșiș, litoralul turcesc este locul potrivit.

4. Pentru o experiență fierbinte și de neuitat, poți arunca un ochi și pe harta Spaniei. Indiferent dacă pui degetul în Malaga, Alicante sau alte orașe de pe coastă, te vei bucura de cea mai sinceră sangria, de plaje perfecte, de cea mai bună paella și de un dans latino al propriului card, pentru că prețurile sunt foarte accesibile pentru cât de ofertante sunt aceste destinații.

5. Dacă ești în căutarea unui loc mai liniștit, Malta ar putea fi destinația ta ieftină pentru 2018. Îți poți plănui vacanța curând, pentru că temperaturile sunt deja perfecte pentru concediu. Alege Mellieha, St. Julian’s sau Qawra și vei avea parte de plaje liniștite, apusuri superbe și îți vor mai rămâne și bani pentru un city break.