Fashion

5 influenceri din noua generație pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

iulia.statie
October 17, 2020 10:00 AM

Expresia ‚stil vestimentar de franțuzoaică’ a făcut înconjurul lumii, inspirată de la îmbrăcămintea ușoară aleasă de Brigitte Bradot până la piesele vestimentare clasice ale lui Coco Chanel, această viziune privind modul de a se îmbrăca al franțuzoaicelor prinde noi contururi în acești ani.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Ideea de ‚stil de franțuzoaică’ a evoluat fantastic în ultima vreme, dând naștere unei noi generații de IT girls și influenceri. Mai mult, această nouă generație de trend-setteri modelează piesele clasice, având un aer fresh, contemporan, iar ceea ce ne bucură și mai tare este faptul că social media ne oferă șansa de a le urmări în lumea modei.

Coco Baudelle

Născută în Montreal, Coco Baudelle este un model, actriță și scriitoare ce a apărut în campanii pentru Chanel, Calvin Klein, Glossier și J Brands. Aceasta are și licența în drept și deține unul dintre cele mai chic conturi de Instagram pe care le-am văzut în ultima vreme, punând accent pe stilul ei minimalist.

Fanny Bourdette-Danon

Fotografiată des alături de supermodelul și buna ei prietenă, Bella Hadid, Fanny este un PR internațional și special project manager pentru Dior, devenind o față cunoscută în lumea modei, potrivit publicației Harper’s Bazaar.. Inspirată atunci când vine vorba de piesele vestimentare, aceasta mixează creații clasice cu piese statement și adaugă puțină sclipire oferită de animal print.

Lena Simonne

Nimeni nu definește stilul noii generații mai bine decât o face Lena Simonne. Deși are coafura clasică și iconică în stilul Jane Birkin și o garderobă vintage, pe contul ei social media putem vedea atât piese sport, creații colorate și inspirație Off-White.

Kenza Sadoun el Glaoui

Bloggerița de beauty Kenza Sadoun el Glaoui este alt influencer ce schimbă percepția asupra faimosului stil de franțuzoaică. De la creațiile elegante până la print-uri inedite și încălțămintea vintage cu accente moderne, feed-ul ei este orice, dar nu plictisitor.

Solange Smith

Dacă vrei să trăiești puțin din viața pariziană și să trăiești momente rafinate, Solange Smith te poate duce pe acel drum. Modelul mixează stilul casual cu locuri chic, străzi colorate și picturi minunate.