5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

ioana pana
September 3, 2019 15:41 PM

Săptămâna trecută a fost încărcată cu evenimente de seamă, prilej pentru vedete să aibă niște apariții aparte, atât din punct de vedere vestimentar, cât și în ceea ce priveșe beauty-ul. Iar noi am stat, am privit, și am luat notițe: nu se știe când vom avea nevoie de inspirație. Iată cinci look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram săptămâna trecută.

Pe aceeasi temaSerialul Euphoria, trendsetter în materie de modă și make-up

5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Machiajul natural al lui Candice Swanepoel

La Festivalul de Film de la Veneția, Candice a avut o apariție ravisantă, mai ales datorită machiajului său au naturel. Modelul Victoria’s Secret a optat pentru un ten glowy, un ruj nude și un eyeshadow nuanța peach. Look-ul său a fost orchestrat chiar de make-up artistul Luca Cianciolo, care s-a asigurat că Swanepoel strălucește prin toți porii.

Candice Swanepoel

Eyeshadow-ul colorat al Carei Delevingne

La premiera filmului „Carnival Row”, Cara a fost îndrumată de către make-up artista sa să opteze pentru un look spectaculos de machiaj. Astfel, rezultatul a fost o întreagă paletă de nuanțe, chiar pe pleoapele sale: roz în colțuri, portocaliu și galben pe pleoapa propriu-zisă. Glossul nude și genele voluminoase au completat look-ul.

Cara Delevingne

Ponytail-ul Bellei Hadid

Putem cădea de acord că apariția Bellei Hadid la MTV Video Music Awards a fost memorabilă datorită vestimentației sale, și anume ansamblul nude, mulat pe corp. Însă nici coafura sa nu s-a lăsat mai prejos. Opera hairstylistei Danielle Priano, ponytail-ul inspirat de anii ‘90, cu părul întors la vârfuri și o șuviță de breton în față ne-a făcut să vrem să revizionăm „Clueless”. Ugh, as if.

Bella Hadid

Ochii dramatici ai Sarei Sampaio

Sara Sampaio a pășit pe covorul roșu într-un costum negru cu paiete, iar în privința machiajului a optat pentru un make-up al ochilor dramatic. Cu fard negru și pe pleoapa superioară, și pe cea inferioară, Sara și-a pus în evidență ochii de un albastru fermecător.

Sara Sampaio

Coafura vintage a Barbarei Palvin

Încă un look surprins pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. De data aceasta, este vorba de modelul Barbara Palvin, care ne-a reamintit cât de mult iubim coafurile vintage cu ajutorul unor onduleuri voluminoase și a unei cărări pe o parte. „Dolce Vita”, a scris ea în descrierea pozei de pe Instagram.

Barbara Palvin