Fashion

5 make-up artiști de pe Instagram de care ne-am îndrăgostit

ioana pana
July 16, 2019 10:21 AM

Industria beauty-ului, asemenea modei, este într-o continuă dezvoltare pe Instagram, platforma devenind astfel punctul zero al noilor tendințe și tehnici. Make-up artiștii se întrec pe ei înșiși pentru a crea un conținut cât mai atractiv și inventiv destinat fanilor.

Pe aceeasi temaCel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Te scapă de orice probleme

Astfel, putem spune cu sinceritate că machiajul a devenit, pe această cale, o artă. Iată cele mai cool conturi de make-up de pe Instagram.

@weepeace

Daria, originară din Rusia, deține contul @weepeace. De la prima privire aruncată asupra profilului său, abundența de culoare și sclipici te lovește din plin. Majoritatea look-urilor propuse de ea sunt glossy, în perfectă concordanță cu tendințele actuale.

@katiejanehughes

Cu nici mai mult nici mai puțin de 314.000 de urmăritori, Katie este un make-up artist cunoscut. Ceea ce a propulsat-o în topul popularității pe Instagram a fost naturalețea cu care aborda și propunea machiajul online.

Intrată în industrie într-un moment în care make-up-ul era egal cu o față încărcată și un machiaj al ochilor excesiv, Hughes nu s-a regăsit în această estetică. Look-urile sale sunt simple și sofisticate în același timp. Nu ezită să fie îndrăzneață, atâta timp cât nu depășește normele firescului.

 

View this post on Instagram

 

Painted a beauty mark over a pimple. Have u done that? (Tutorial In stories now)

A post shared by Katie Jane Hughes (@katiejanehughes) on

@violette_fr

Pe Violette probabil o cunoașteți, dacă nu datorită   muncii sale ca make-up artist, cel puțin prin prisma profilului său de Instagram inspirațional. Unicitatea este ceea ce o definește pe ea, de la alurile propuse, până la modul în care le expune în mediul online. Fiind franțuzoaică, rujul roșu este trademark-ul său, însă nu se ferește niciodată să îl combine cu ceva mai îndrăzneț, asemena unui glitter smokey-eye.

 

View this post on Instagram

 

New video LINK IN BIO. My favorite combo : copper eyes and deep lipstick. Also you have to try this smoothie from my video at @thebutchersdaughter_official it’s so delicious ?

A post shared by Violette (@violette_fr) on

@nikki_makeup

Colaboratoare cu Becca Cosmetics, Nikki este cunoscută mai ales pentru faptul că a machiat vedete asemenea lui Bella Hadid și Kendall Jenner. Cu vechime în industrie, aceasta are ca look definitoriu, general recognoscibil, sprâncene bogate, un ten glowy și buze pline.

 

View this post on Instagram

 

Pink to make them wink ? @keltiestraith Hair by @lukepluckrose Lip is @fentybeauty #stunnalippaint in unlocked #nikki_makeup

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on

@claudianeacsu

Claudia este o româncă care și-a urmat pasiunea și a ajuns să fie un make-up artist internațional. A fost menționată în articolele multor publicații de renume, asemenea Refinery29 și Glamour UK. Propunerile sale sunt feminine și grațioase. Parcursul său în domeniu a fost remarcabil, câștigând popularitatea de care se bucură acum datorită talentului său înnăscut.