Fashion

5 momente virale în moda anului 2019

irina.letitia
December 5, 2019 14:57 PM

Anul 2019 nu ne-a dezamăgit deloc la capitolul modă, ba din contră, ne-a oferit o mulțime de momente memorabile pentru anii ce vin. Dispariția lui Karl Lagerfeld, gala MET, apariția lui Jennifer Lopez în prezentarea Versace sunt câteva dintre acestea. In plus, o serie de produse au stârnit un real val de interes pe internet. Motorul de căutare lyst.com a realizat lista celor mai virale item-uri ale anului ce se încheie. Iată care au fost acelea!

5 momente virale în moda anului 2019

1. Pe primul loc în clasamentul Lyst se află imaginea cu actrița Katie Holmes sau mai exact, puloverul de cașmir care a făcut ravagii pe internet la sfârșitul lunii august. Desigur, am putea spune că întreg anul 2019 a fost o supriză din partea actriței, care a revenit spectaculos în centrul atenției, după un con de umbră destul de lung. Katie Holmes și-a schimbat total stilul vestimentar și acest lucru s-a văzut în popularitatea sa în ascensiune din ultima perioadă.

2. Rochia Zara cu buline este una din piesele cu care brandul a dat lovitura anul acesta! Deși suntem la curent cu obsesia pentru buline, rochia din imaginea de mai jos a dominat sezonul cald. Am văzut-o în nenumărate postări pe Instagram, am văzut-o pe stradă și cu siguranță, o parte dintre noi au purtat-o cu mândrie. Rochia a beneficiat de propriul său cont de Instagram, care a generat o creștere de 1,392 la sută a menționărilor Zara pe rețelele sociale.

Vezi această postare pe Instagram

Art imitating life. @powersuitlauren

O postare distribuită de Hot 4 The Spot (@hot4thespot) pe

3. Brandul Vetements are acest talent de a șoca periodic. Că ne plac sau nu piesele pe care ei le propun, este o discuție separată, însă este incontestabilă reacția publicului. In toamna aceasta, a fost rândul papucilor în formă de urs să creeze o isterie online, ei fiind foarte repede epuizați din stocurile magazinelor.

Vezi această postare pe Instagram

ALPACA BLEND TEDDYBEAR SLIPPER SHOES – OUT NOW www.mrporter.com @mrporterlive & SELECTED RETAILERS WORLDWIDE

O postare distribuită de VETEMENTS (@vetements_official) pe

4. Un alt item care a făcut furori anul acesta este geaca Orolay, de la Amazon. La începutul lui 2019, această piesă vestimentară a fost atât de râvnită, încât a fost numită de către NY Mag ”cea mai populară haină de iarnă”. O parte din succesul său este explicat de prețul abordabil, dar și de gradul înalt de confort.

5. Broșa păianjen se află și ea în topul celor mai distribuite piese vestimentare ale anului. Lady Hale, președinta Curții Supreme din Anglia în vârstă de 74 de ani, a purtat această broșă și a declanșat un adevărat fenomen de entuziasm pentru piesa de bijuterie. Ulterior, căutările pe internet referitoare la broșa păianjen au crescut cu 166 %.

Vezi această postare pe Instagram

Say it with a brooch: what message was Lady Hale's spider sending? ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Lady Hale’s image was beamed across the world with all the signifiers of the supreme court – papers, judge’s bench, austere clothing. It was the court’s stunning verdict that would dominate the headlines, of course, but the judge’s spider brooch – pinned to her black dress – had the optics that made it a story of its own.⁣⁣⁣ Wearing a spider to deliver news that trapped the prime minister felt pointed – a message backed on a safety pin. Twitter certainly read it that way. By Tuesday afternoon, there was a call for the brooch to have its own Twitter account.⁣⁣⁣ With the spider, Hale joins a list of high-profile women who have used the seemingly unassuming brooch to send a message – at least, some observers think so. The Queen’s brooches for Donald Trump’s visit in 2018 – one of which was given to her by Barack Obama – were interpreted as statements of her displeasure with the current US president.⁣⁣ ⁣ Read more at theguardian.com/fashion ?

O postare distribuită de Guardian and Observer Fashion (@guardianfashion) pe