Fashion

5 piese vestimentare esenţiale pentru o vreme ploioasă

irina.letitia
April 13, 2019 15:12 PM

Iată că sezonul de primăvară-vară 2019 ne-a rezervat câteva surprize, iar prognoza meteo nu este cea mai prietenoasă! Iţi venim în ajutor şi îţi recomandăm 5 piese vestimentare esenţiale pentru o vreme ploioasă, care îţi vor garanta nu doar confortul, ci şi apariţii în tendinţe!

Chiar dacă sperai să porţi deja balerini şi pantofi de primăvară decupaţi, ar fi ideal să te întorci, chiar şi pentru câteva zile, la cizme. Nu orice fel de cizme, ci o pereche de cizme de cauciuc.

5 piese vestimentare esenţiale pentru o vreme ploioasă

Chiar dacă nu ţi se par o opţiune foarte stylish, îţi garantăm că te vei felicita pentru alegerea făcută! Alege o pereche de cizme de cauciuc simple negre, dacă nu vrei să atragi foarte mult atenţia sau alege o pereche de cizme colorate, menite să înveselească outfit-ul.

Din tendinţele de primăvară 2019, nu poate lipsi un trench coat clasic! O piesă vestimentară versatilă, mereu actuală şi ideală pentru tranziţiile dintre anotimpuri! Alege un trench midi, cu o croială clasică, ce îţi va fi aliatul perfect în zilele de primăvară capricioase!

View this post on Instagram

?: @thestreetpie MFW FW19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

O eşarfă este obiectul ce nu trebuie să îţi lipsească din arsenalul garderobei pentru zile ploioase! Mai ales dacă eşti adepta unui stil feminin, cu influenţe retro, nu pleca de acasă fără o eşarfă legată clasic în jurul capului!

View this post on Instagram

?: @pavelnupaul PFW FW19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

După cum ai observat poate, în sezonul de primăvară/vară 2019 se poartă genţile atipice. Pentru zilele ploioase, îţi recomandăm o geantă impermeabilă, din plastic transparent. O piesă foarte cool şi apreciată de fashioniste sezonul acesta, geanta transparentă este şi foarte practică în această perioadă!

Ultima piesă esenţială este desigur geaca de piele! Alege o variantă supradimensionată, cu o croială uşor masculină! Pentru un plus de inventivitate, o poţi personaliza cu un desen sau mesaj scris!

View this post on Instagram

Photo by Vanessa Jackman / @vanessajackmanphotography

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on