Fashion

5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

ioana pana
December 14, 2018 00:00 AM

În secolul vitezei, apreciem din ce în ce mai mult informația prezentată într-o manieră cât mai prietenoasă, ușor de absorbit și procesat. Iar podcasturile bifează toate aceste criterii.

Fie că te afli în metrou, în drum spre muncă, sau că ești în acasă, pe canapea, dând plictisită scroll pe Instagram, podcasturile nu numai că sunt un prieten de nădejde când vine vorba de ocupatul timpului, dar și reușesc să te pună la curent cu noutățile din lume, fără ca atenția ta să trebuiască să fie ațintită asupra lor. Acum poate înțelegem de ce părinții și bunicii noștri erau fani înfocați ai radioului.

Podcastul este „radioul” nou și îmbunătățit, pe care îți poți filtra și asculta emisiunile preferate neîntrerupt, oricând, oriunde și ori de câte ori vrei. Și cum una ne este pasiunea, pe aplicația Podcasts, există și categoria de Fashion & Beauty. Iată favoritele noastre:

5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

  1. Fashion Hags

Abby, Evan și Katie sunt trei canadieni pasionați de modă, iar emisiunea lor este deopotrivă amuzantă și informativă în același timp. Abordează în general subiecte serioase, precum poziția femeii în industrie, importanța educației în domeniu, dar fac și review-uri, spre exemplu la aparițiile de pe covorul roșu și discută despre trenduri, stil personal și designeri.

Fashion Hags de Abby, Evan and Katie

  1. The Business Of Fashion

Zisă și „biblia modei”, BOF are acum și un podcast, care abordează bineînțeles subiectele legate de afacerile din lumea modei. Iar dacă partea economică a acestui domeniu nu este ceea ce te interesează de fapt, nu te îngrijora, BOF are și interviuri cu designeri în care aceștia vorbesc despre începuturile și ascensiunea lor, dar și despre cum brandul lor a luat naștere.

The Business of Fashion Podcast de The Business of Fashion

  1. Fashion No Filter

Prietene de peste 10 ani, jurnalistele și insta-influencerele Camille Charrière și Monica Ainley au decis să facă acest podcast pentru a discuta subiectele „nediscutate” ale modei, precum modul în care aplicațiile glossy ne afectează viața, dar și ce cred bărbații despre modul în care ne îmbrăcăm.

Fashion No Filter de Fashion No Filter

  1. Girlboss Radio

Susținut de Sophia Amoruso, fondatoarea brandului NastyGal, podcastul se focusează, asemenea cărții cu același nume, pe „female empowerment”. Din acest motiv, majoritatea emisiunilor sunt interviuri cu femei de succes din domeniu precum Aimee Song, Charlize Theron, sau chiar Sarah Jessica Parker.

Girlboss Radio with Sophia Amoruso de Girlboss Media

  1. Monocycle

În aceeași sferă a „female empowerment”-ului, regăsim podcastul Leandrei Medine, fondatoarea Man Repeller. În aceeași notă umoristică caracteristică, Leandra discută problemele cu care majoritatea femeilor se confruntă în secoul 21.

Monocycle with Leandra Medine de Man Repeller