Beauty

5 tendințe în materie de hairstyling pentru 2020

ioana pana
December 14, 2019 11:11 AM

„Să îndrăznesc să îndrăznesc mai mult.”, această dorință ar trebui să fie în topul rezoluțiilor pentru anul nou, căci 2020 va fi doar cu și despre curaj, cel puțin în domeniul hairstyling-ului, al beauty-ului și al modei.

Pe aceeasi temaKaia Gerber, schimbare de look îndrăzneață. Pentru ce tunsoare a optat topmodelul

O privire de ansamblu asupra tuturor colecțiilor prezentate pe podiumurile din toată lumea pentru sezonul Spring/Summer 2020 ne poate oferi niște indicii de preț. Diversitatea va domina întregul registru al coafurilor, neexistând o regulă de bază pentru obținerea unui succes garantat. Astfel, sezonul Primăvară/Vară 2020 va cunoaște atât influențe din secolul trecut –anii ‘40, ‘70, ‘80-, dar și touch-uri foarte proeminente ale trendurilor din ziua de astăzi.

5 tendințe în materie de hairstyling pentru 2020

Bobul băiețesc

Bobul băiețesc este un clasic al podiumurilor, punând foarte bine în valoare trăsăturile și fizionomia. Acesta este și motivul pentru care din ce în ce mai multe personalități apelează la tunsori îndrăznețe, printre care se numără Bella Hadid și Kaia Gerber.

Bobul băiețesc. Kaia Gerber

Florile proaspete

Prabal Gurung, Marni și Missoni sunt doar câteva dintre brandurile care au optat pentru acest artificiu stilistic în prezentările lor de modă. Cu ajutorul unui florar au fost create look-uri statement, exotice și boeme.

Florile proaspete. Prabal Gurung Spring/Summer 2020

Coafurile vintage

Ce au avut în comun show-urile Miu Miu și Louis Vuitton? Extravaganța impusă de coafurile vintage. Fie că a fost vorba de un coc-chignon à la anii ‘40, de bucle voluminoase și strălucitoare, sau de o coafură texturată cu onduleuri pe alocuri, podiumurile au dictat: vintage is the new black în materie de hairstyling.

Coafurile vintage. Miu Miu Spring/Summer 2020

Wet Look

„Este cu siguranță o tendință majoră a acestui sezon.”, explică Anthony Turner. „Este un look androgin, având în vedere părul netezit și lipit de cap. Când reproduc o astfel de coafură, îmi doresc să fie rigidă, ca și cum au fost lăsate prin păr urmele unor degete sau ale unui pieptene.”, continuă hairdresserul britanic.

Wet Look. Versace Spring/Summer 2020

Spiritul anilor ‘70

Anii ‘70 nu sunt o influență doar pentru moda momentului, ci și pentru look-urile de beauty. Astfel, remarcăm la Celine, Saint Laurent și Paco Rabanne buclele naturale și bretonul neglijent.

Spiritul anilor ‘70. Celine Spring/Summer 2020