Fashion

5 trenduri din colecția Gucci SS19 pe care vei vrea să le adopți primăvara aceasta

ioana pana
March 8, 2019 12:32 PM

Campania Gucci Primăvară-Vară 2019 a fost o altă capodoperă semnată Alessandro Michele, inspirată de musicalurile anilor ‘40-‘50. În viziunea caracteristică maximalistă, glamour-ul s-a îmbinat cu arta dramatică și muzica, rezultatul fiind unul răvășitor: clipul de nici mai mult nici mai puțin de două minute este o mini operă de artă.

 

View this post on Instagram

 

A film directed by @_glen_luchford, #GucciShowtime stars a cast of characters tap dancing and performing in sync in various glitzy sets including grand theatre stages and surreal dreamscapes. Watch the full video through link in bio. #GucciSS19 #AlessandroMichele Creative Director: @alessandro_michele Art Director: @christophersimmonds ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Music: ‘THERE’S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS’ by Irving Berlin ©Berlin Irving Music Corp. Courtesy of Twentieth Century Fox Film Corporation ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SINGIN’ IN THE RAIN, THE BAND WAGON: TM & © Turner Entertainment Co. (s19) COVER GIRL © 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. GENTLEMEN PREFER BLONDES © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. THERE’S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation.

A post shared by Gucci (@gucci) on

Dincolo de extravaganța campaniei, adevăratul show s-a desfășurat pe podium. Lurex, pene, dantelă, cristale, volane, piele de șarpe, animal print…mai continuăm? Și ca de obicei, astfel de inițiative artistice îndrăznețe ajung să fie trendurile generale pentru sezonul în curs. Iată 5 trenduri dictate de Gucci pentru primăvara aceasta:

1. Roz și roșu

O combinație cromatică destul de atipică, însă care va fi peste tot sezonul acesta! Integreaz-o în ținutele de zi cu zi, în rutina de make-up sau chiar ca model de unghii.

2. Franjurii fini

Din nou, o tendință îndrăzneață, dar perfectă pentru evening-wear. Chiar dacă nu vei opta pentru nuanțe vivide, asemenea celor din prezentarea Gucci, merită să încerci o astfel de abordare.

3. Pantalonii din paiete

Pantalonii din paiete deja și-au croit drumul spre inima noastră încă de la începutul sezonului trecut și vor rămâne pe poziții și primăvara aceasta.

 

View this post on Instagram

 

Echipa completa pe covorul rosu? Happy in a @vpmatelier outfit?@roxanavoloseniuc @ralucamichailov @mariusromulusconstantinescu @andreeamacri @andreeaesca #mihaelaionus @bertipanaiot #thecal2019 @pirelli

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on

4. Penele

Am vorbit despre rochiile din pene, care sunt deja peste tot. O abordare mai discretă, și totuși la fel de sofisticată ar putea fi accentele cu pene la terminații, așa cum ne-a sugerat Gucci.

5. Accesoriile cu franjuri din cristale pentru gât

Tot franjuri, dar sub o formă mai extravagantă. Poți purta acest accesoriu atât ziua, adăugând un plus de dichis unei ținute casual, dar și seara, pentru un eveniment.

 

View this post on Instagram

 

Hand is doing something weird, hair is not. ??‍♀️

A post shared by Courtney Trop (@alwaysjudging) on