Fashion

5 trenduri în materie de jeanși pentru această toamnă

ioana pana
August 13, 2019 11:36 AM

Fiecare femeie poate recunoaște cu mâna pe inimă ca are o relație „love-hate” cu jeanșii săi. Pe de-o parte, sunt pesemne cel mai confortabil articol vestimentar din garderobă, și pe de altă parte alegerea lor poate fi cea mai mare povară întâmpinată în procesul stilistic.

Pe aceeasi temaJeanșii asimetrici - trendul controversat despre care nici cei mai împătimiți fani ai modei nu știu ce să spună

5 trenduri în materie de jeanși pentru această toamnă

Chiar și așa, toamna aceasta ne-a pregătit câteva trenduri fresh în materie de jeanși, astfel încât chiar și cele mai dificile dintre doamne să își găsească o pereche pe placul lor. Iată cele mai relevante 5 trenduri de jeanși pentru această toamnă.

Jeanșii asimetrici

Brandul ucrainean Ksenia Schainder a fost cel care a lansat acest nou și controversat trend, la începutul lui 2019. De atunci, multe dintre influencere au optat pentru jeanșii asimetrici, însă Celine Dion a fost cea care ne-a convins cu adevărat că acest model de denim va fi în vedeta acestui sezon. La începutul lunii iulie, cântăreața cunoscută pentru alegerile sale vestimentare îndrăznețe, și-a făcut apariția în Paris purtând o astfel de pereche.

Jeanșii patchwork

Patchwork-ul nu este de ieri, de astăzi, în moda denimului; singura diferență este că toamna aceasta se va reîntoarce mai în forță ca niciodată. Fie că este vorba de nuanțe de bleumarin, gri, sau chiar kaki, patchwork-ul va face legea sezonul acesta.

Jeanșii slouchy

Comozi și cool în același timp, jeanșii slouchy sunt varianta perfectă pentru iubitoarele unui look relaxat și în același timp, stylish. De obicei cu talie înaltă și distressed la gleznă, aceștia pot fi combinați cu orice top, de la o cămașă oversized, până la un crochet crop-top.

Jeanșii pastel și tie-dye

Iată că trendul pastelurilor a cuprins toate articolele vestimentare, inclusiv jeanșii -care apropo, nu trebuie să fie exclusiv în nuanța denimului-. Iar din această tendință a pastelurilor poate deriva cu ușurință tie-dye-ul.

Jeanșii carpenter

Incluzându-se perfect în trendul workwear-ului, jeanșii carpenter se plasează undeva între jeanșii uzuali și pantalonii cargo. Cu un croi drept și multe buzunare pe toată lungimea, acest tip de pantaloni va fi noul nostru model preferat toamna aceasta.