Living

5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

iulia.statie
April 16, 2020 12:30 PM

În această perioadă grea, viitoarele mirese și viitori miri își amână planurile de nuntă, iar vedetele nu se dezic de la regulă. Pentru a se obișnui cu această criză generată de virus, starurile au decis să își amâne nunțile.

Pe aceeasi tema„What is Love?”, campania Burberry de Crăciun

Iată ce vedete au luat această decizie:

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Într-un interviu cu Ellen DeGeneres, JLO a anunțat că ea și Alex Rodriguez au ales să își amâne nunta din cauza crizei generate de coronavirus.

Katy Perry și Orlando Bloom

„Nu glumesc când spun că virusul are un rol privind organizarea, pentru că noi trebuie să călătorim și nu vrem să să facem pe nimeni să se simtă inconfortabil.”, a explicat Orlando pentru The Times. Totuși, deși și-au amânat nunta ce ar fi avut loc într-o altă țară, actorul și cântăreața așteaptă primul lor copilaș.

 

View this post on Instagram

 

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Emma Stone și Dave McCary

Potrivit Page Six, cuplul ar fi trebuit să se căsătorească pe 14 martie însă aceștia au decis să își amâne nunta din cauza coronavirusului. Ei au ținut secretă data nunții pentru că sunt extrem de discreți atunci când vine vorba de viața lor privată.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by @ davemccary on

James Middleton și Alizee Thevenet

Fratele lui Kate Middleton și logodnica sa franțuzoaică și-au amânat nunta ce trebuia să aibă loc în vară, după cum a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail. „Este trist, dar nu este practic să organizezi o nuntă în următoarele luni și este posibil să fie greu chiar și în vară.”, a zis sursa.

 

View this post on Instagram

 

❤️She said OUI ❤️ . Our secret is out but we couldn’t be happier to share the news ?? #jalizee ????

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

Nunta celor doi trebuia să aibă loc pe 29 mai, însă câteva schimbări au fost anunțate. Recepția trebuia să aibă loc în grădinile Palatului, însă Regina a anulat orice petrecere ținută acolo.