Living

6 semne ce arată că nu ești pregătită de o nouă relație

iulia.statie
September 25, 2019 16:27 PM

Găsitul unui partener este foarte greu, chiar mai greu dacă nu știi ce îți dorești. Dar în mintea multor oameni, a găsi dragostea reprezintă o parte majoră din a fi fericit. Datorită acestui fapt, poți crede că ești pregătită pentru a da o șansă unei noi relații, fără a ține cont de circumstanțe. Dar un cuplu puternic are nevoie de mai mulți factori pentru a putea funcționa. Este timpul potrivit? Este momentul potrivit? Este această persoană potrivită pentru tine? Este esențial să știi exact ce vrei și de ce ai nevoie. Unul dintre cei mai importanți factori pentru o relație fericită reprezintă timpul. Dacă te implici mult prea rapid, poți strica potențialul unui lucru bun. Există 6 semne ce îți arată dacă ești pregătită pentru o nouă relație.

Pe aceeasi tema10 cupluri celebre care s-au despărțit și împăcat apoi

Vrei să salvezi pe toată lumea

Dacă simți că este nevoie să salvezi pe toată lumea din jurul tău, este foarte posibil să nu fii gata pentru a da o șansă dragostei. Acest comportament este deja periculos pentru familie și prieteni, iar dacă începi o relație cu această mentalitate, este posibil să se profite de pe urma ta.

Ai nevoie de cineva pentru a te simți completă

Nu numai că acest lucru este critic pentru un cuplu, dar îți și alterează progresul de dezvoltare personală. Cel mai bine este să alegi să începi o relație atunci când te simți completă, nu să aștepți pe altcineva să te completeze.

Interesele tale nu sunt prioritare

Dacă ești genul de persoană ce oferă mai mult partenerului decât își oferă singură, o să rămâi pe loc dacă dai o șansă unui cuplu acum. Visele și planurile tale sunt la fel de importante ca și ale partenerului, ceea ce înseamnă că balanța este cheia.

Nu ai trecut încă peste bagajul sentimental

Dacă încă te confrunți cu trecutul, noua ta relație se va duce în jos în loc să evolueze. Bineînțeles, o relație are nevoie de o cantitate mare de sentimente, însă dacă partenerul tău trebuie să se confrunte non-stop cu dramele prin care treci, acest lucru va deveni foarte greu de suportat.

Încă te mai gândești la fostul partener

Nu poți merge înainte dacă nu ai trecut peste trecut. Dacă încă te gândești la fosta relație sau la persoana ce ți-a fost alături, nu o să poți să rămâi lângă altcineva. Chiar dacă noul partener este foarte interesat de tine, își va da seama mai devreme sau mai târziu că nu te poți implica total.

Nu poți să ai încredere în nimeni

Orice tip de relație se bazează pe încredere. Fără aceasta, nu poți avea un nou început. Este de înțeles că ai probleme de încredere dacă nu ai fost tratată cum trebuie în fostele relații, dar dacă nu poți scăpa de aceste sentimente, îți datorezi ție ceva timp pentru a crește, a te vindeca și a te dezvolta.

Sursă: Her Beauty

Sursă foto: Pinterest