Living

6 sfaturi pentru călătorii plăcute cu avionul

ruxandra.patru
May 10, 2018 11:44 AM

Este sezonul vacanțelor și probabil că ai plănuit deja cel puțin o călătorie cu avionul pentru viitorul apropiat. Dacă nu ai făcut-o, vei găsi aici câteva de idei de vacanțe ieftine pentru vara lui 2018.

Pe aceeasi temaCând am devenit așa de obsedați de moda din aeroporturi?

Iată 10 sfaturi și recomandări pentru un zbor plăcut:

1. Pregătește-ți un outfit universal

Este normal să îți dorești să scapi cât mai repede de grija bagajelor. Dacă vrei să fii sigură că nu vei rămâne în pană de idei cu ținutele, pregătește-ți una universală care să poată fi purtată în orice ocazie. Nu uita să adaugi și o pereche de încălțări confortabile!

2. Profită de tehnologie

Știi cât poate dura să faci check in la aeroport și parcă îți piere cheful numai gândindu-te la asta. Din fericire, cele mai multe companii aeriene oferă posibilitatea de a face asta online, așa că nu pierde ocazia.

3. Asigură-te că ai copii după toate documentele

De la documentele personale precum pașaport sau carte de identitate la confirmarea rezervărilor de hotel, trebuie să ai o copie a fiecărui act legat de desfășurarea sejurului. Fă-le fotografii clare cu telefonul și salvează-le în cloud sau trimite-ți-le prin email, nu se știe în ce situație ai putea avea nevoie de ele.

4. Nu încărca bagajul și caută soluții pentru a lua cât mai puține lucruri la tine

Indiferent dacă stai doar câteva zile sau două săptămâni în concediu, un bagaj mare este un bagaj incomod. Evită să pui în valiză toate hainele de sezon și caută soluții să le poți repurta pe cele mai confortabile. Pune în bagaj o punguță de detergent, să fii sigură că-l vei avea la îndemână dacă vei decide să speli vreun articol vestimentar.

5. Ai grijă de tenul tău

În timpul zborurilor lungi, pielea se poate deshidrata. Pentru a preveni asta, demachiază-te înainte de a pleca și curăță-ți tenul cu apă micelară. Renunță la machiaj și aplică o cremă hidratantă de noapte, dacă vrei ca pielea ta să arate și să se simtă cu adevărat bine în vacanță.

6. Nu-ți uita eșarfa

Îmbrăcarea în straturi este recomandată în timpul călătoriilor, deoarece astfel te poți asigura că vei avea parte de confort indiferent de condiții. O eșarfă mare și călduroasă se poate transforma în pătură în timpul zborului. În plus, dacă o pui la gât înainte de plecare, nici nu va ocupa loc în bagaje.