Fashion

7 conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești dacă ești pasionată de modă

ioana pana
November 30, 2018 00:00 AM

Industria modei s-a mutat fără doar și poate pe Instagram. Ușor de accesat și gestionat, aplicația nu numai că a devenit o adevărată comunitate, ba chiar se poate spune că este un moodboard pentru cei cu spirit creativ. Brandurile au observat și ele această migrație către social media și nu au ezitat să-și facă din profilurile lor adevărate trademarkuri (cazul lui Vêtements – https://www.instagram.com/vetements_official).

7 conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești dacă ești pasionată de modă

Pe lângă multitudinea de profiluri profesioniste, care au o întreagă echipă în spate, există o parte mult mai fun a Instagramului, a celor care își pozează simplu ținutele, postează poze de inspirație sau chiar satirizează această industrie. Iată 7 conturi pe care trebuie neapărat să le urmărești:

  1. highsnobiety

Liderul în ceea ce privește știrile din lumea modei, @highsnobiety abordează sfera trendurilor.

Fendizza. ? ?: @imran_potato

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety) on Nov 23, 2018 at 6:30am PST

  1. @hypebae

În aceeași zonă a tendințelor, de data aceasta exclusiv feminine. De la make-up și modele de unghii, la lansări de colecții și styling-uri neobișnuite, @hypebae le are pe toate.

#hypebaebeauty: For your next manicure appointment ✨ Photo: @nail_unistella

A post shared by HYPEBAE (@hypebae) on Nov 24, 2018 at 8:57am PST

  1. @diet_prada

Cunoscutul justițiar al Instagramului, @diet_prada, și-a obișnuit cei 934 de mii de fani (supranumiți dieters) cu un conținut profesionist. Faimos pentru modul în care „demască” casele ale căror colecții sunt insipirate sau chiar copiate, @diet_prada este primul care a vorbit despre conflictul ce implica Dolce&Gabanna.

  1. @oldceline

Cu un nume destul de reprezentativ, acest profil este „o arhivă și un tribut” pentru Phoebe Philo, directorul creativ Céline până anul acesta. Nostalgia provocată de acest cont este cu atât mai mare cu cât Hedi Slimane, cel ce a preluat conducerea casei, pare să nu se poată ridica la standardele impuse de Phoebe pe parcursul celor 10 ani în care a pus la punct o multitudine de colecții în care femeile să se simtă puternice și feminine în același timp.

Warning…

A post shared by OLD CÉLINE (@oldceline) on

Summer 2017

A post shared by OLD CÉLINE (@oldceline) on

  1. @angelicahicks

Într-o notă mai amuzantă, o avem pe ilustratoarea Angelica Hicks.

This was one of my first drawings. I started drawing because I found university really stressful and needed some comic relief. I feel so freakin lucky and can’t quite believe that somehow I’ve ended up being able to do this every day.

A post shared by Angelica Hicks (@angelicahicks) on

  1. @fengfan_x

Asiatica @fengfan_x este o sursă nelimitată de inspirație pentru până și cele mai bizare trenduri, precum purtarea a două cizme diferite, a pieselor vestimentare neon sau fosforescente.

A post shared by 〰➰???? (@fengfan_x) on Aug 14, 2018 at 4:59am PDT

Summer 2017

A post shared by CÉLINE (@oldceline) on Oct 21, 2018 at 7:30pm PDT

  1. @leandramcohen

Instagramul fondatoarei site-ului Man Repeller, Leandra, este atât un loc unde ea își expune experiențele personale mereu cu o notă umoristică, în stilul ei caracteristic, cât și un album al outfiturilor sale.

My greatest styling accomplishment of 2018

A post shared by Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) on Oct 15, 2018 at 7:24am PDT

@double3exposure

Reese are 22 de ani, iar ceea ce a făcut-o cunoscută este stilul ei vestimentar greu de descris. Pe lângă a posta imagini cu ținutele sale, Reese tratează de multe ori probleme sociale pe Instastory-ul ei.

Banana phone ☎

A post shared by Reese Blutstein (@double3xposure) on Aug 29, 2018 at 3:55pm PDT