Living

7 filme de dragoste pe care le poți urmări pe Netflix în luna îndrăgostiților

raluca.oprea
February 8, 2020 11:00 AM

Luna februarie este luna îndrăgosiţilor, iar amatorii de filme de dragoste au acum de unde alege ce să vadă. Netflix are o multitudine de producţii pentru cele mai variate gusturi, iar noi vă prezentăm 7 dintre ele.

Filme de dragoste pe care le poţi vedea pe Netflix

Fie că sunteţi amatori de comedii romantice, drame romantice sau poveşti de iubire inspirate din fapte reale, ecranizări ale unor romane celebre, pe Netflix puteţi găsi ceva care merită văzut. În continuare vă vom prezenta cele mai interesante 7 filme de dragoste care se regăsesc pe platforma de streaming.

Cât romantism!

Pentru cei care preferă comediile romantice, producția originală Netflix “Cât romantism!” (“Isn’t it romantic”), este alegerea perfectă!

Natalie, o arhitectă din New York, interpretată de Rebel Wilson, este victima unui jaf și primește o lovitură la cap care o lasă inconștientă.

Când își revine, descoperă cu stupoare că viața ei anostă s-a transformat în coșmarul oricărui cinic într-ale amorului: o comedia romantică și plină de clișee, în care ea joacă rolul principal. În film mai joacă Liam Hemsworth, Adam Devine și Priyanka Chopra.

Scrisori de la Guernsey

Ecranizare a romanului lui Mary Ann Schaffer și Annie Barrows, “Scrisori de la Guernsey” (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society), spune povestea tinerei scriitoare Juliet Ashton. După sfârșitul cei de-al Doilea Război Mondial, ea călătorește pe insula Guernsey pentru a scrie o carte și descoperă o lume cu un farmec aparte, dar și dragostea.

When we first met

“When we first met” ne spune povestea lui Noah, un tânăr care încă visează la o relație cu tânăra perfectă, cu care petrecuse o noapte specială cu trei ani în urmă, dar care nu îl vede decât ca pe un prieten.

Viața i se schimbă când descoperă o cabină foto magică, care îl trimite înapoi în timp la acea noapte, în speranța că va reuși să scape din “friend zone”, și să o facă pe Avery să se îndrăgostească de el.

De neînlocuit (Irreplaceable you)

Abbie și Sam se cunosc din copilărie iar acum sunt pe cale să se căsătorească. Viaaă le este dată peste cap când Abbie este diagnosticată cu cancer și Sam trebuie își imagineze o lumea fără cea care i-a fost alături toată viața.

În încercarea de a-i găsi lui Sam o nouă iubită care să aibă grijă de el după ce ea nu va mai fi, Abbie descoperă că dragostea nu e așa de simplă și că fiecare trebuie să profităm de fiecare moment din viață.

Ofițer și Gentleman

Un film de dragoste clasic pe care îl puteți vedea pe Netflix este îndrăgitul “Ofițer și gentleman”, cu Richard Gere într-unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale.

Atât o poveste de dragoste cât și o lecție despre prietenie și maturizare, filmul din 1982 spune povestea lui Zack Mayo, un tânăr (Gere), care visează să devină aviator în marina militară.

Pe parcursul celor 13 săptămâni petrecute la școala de ofițeri, el învață cât de importante sunt dragostea, disciplina și camaraderia, într-o lume în care nu toată lumea e ceea ce pare a fi.

Vacanță criminală

“Vacanță criminală” (Murder mystery) îi are în rolurile principale pe îndrăgiţii Jennifer Aniston și Adam Sandler. Este al doilea film în care cei doi joacă împreună, după comedia “Nevasta de împrumut”, din 2011.

De dată această, cei doi joacă rolul unui cuplu aflat într-o vacanță romantică în Europa, în încercarea de a reaprinde flacăra iubirii. Lucrurile iau o întorsătură greșită, când cei doi sunt acuzați de uciderea unui miliardar și pornesc într-o cursa nebună de fugi de a autorități și a-și dovedi nevinovăția.

Tuturor băieților care m-au iubit

Film original Netflix, “Tuturor băieților care m-au iubit” (“To all the boys who loved me”), este bazat pe romanul omonim al lui Jenny Jan. Lara Jean, este o tânără liceană ale cărei scrisori de dragoste sunt trimise fără știrea ei, către cei 5 băieți pentru care avea sentimente. Dragostea în adolescență nu este niciodată simplă, astfel că viața ei ia o întorsătură tumultoasă.