Living

7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

iulia.statie
November 14, 2019 17:01 PM

Există un lucru destul de greu de acceptat: nu va mai exista Sex and the City 3. În podcastul „Origins with James Andrew Miller”, regizorul seriei, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon și Chris Noth au explicat de ce. De la întreruperea filmului înainte să înceapă la povestea din spatele uneia dintre cele mai iconice apariții ale lui Carrie Bradshaw, ți-am pregătit 7 lucruri pe care nu le știai despre cel mai revoluționar și de succes serial din anii 90.

Pe aceeasi temaSarah Jessica Parker lansează o colecție pentru mirese

Unul dintre caractere urma să aibă un sfârșit tragic în ’Sex and the City 3’

Acesta este probabil cel mai șocant lucru de aflat din podcast. S-a dezvăluit că al treilea film (ce nu se va mai face) ar fi fost creat în jurul morți unuia dintre personaje: Mr. Big. Se pare că în poveste el făcea un infarct în duș, iar filmul ar fi fost în jurul lui Carrie Bradshaw ce se confruntă cu această tragedie.

 

Se zvonește că Kim Cattrall ar fi oprit producția

Se zvonește că tensiunea dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall ar fi dus la decizia ca filmul să nu mai fie făcut. Totuși, mai există o poveste. Kim Cattrall, după ce a citit povestea a descoperit sfârșitul tragic al lui Mr. Big, s-a temut că rolul său nu ar mai fi fost foarte relevant. Fanii și Willie Garson (Stanford Blatch) au fost dezamăgiți de acest lucru, el arătându-se foarte entuziasmat de povestea noului film.

Povestea din spatele rochiei Versace din ultimul episod

În ultimul episod din sezonul 6 intitulat ‚An American in Paris’, Carrie a purtat o rochie gigantică Versace, acum iconică, în camera ei superbă de hotel. Michael Patrick King a explicat faptul că Patricia Field, stilistul serialului, a vrut ca această rochie să apară neapărat. King a crezut că nu ar fi fost realistic ca Bradshaw să o aibă în geamantan, dar Patricia i-a spus să se descurce cumva. Totuși, hainele sunt mai importante ca orice în acest serial.

 

Chris Noth urăște filmele

„Am urât chestiile siropoase. Poate pentru că sunt puțin cinic. Totuși, toată scena în dulapul de pantofi de la sfâșitul filmului am urât-o. Nu mi-a plăcut că ea m-a înșelat și am spus ‚Oh, este timpul să îți ofer un inel cu diamant mai mare.’. Am crezut că este mult prea romantic fără a fi ancorat în realitate.”, a zis Chris cu privire la filme.

 

 

Sezonul 6 trebuia să fie ultimul 

Acest lucru a fost confirmat de Michael Patrick King atunci când a dezvăluit secretele ultimei scene. În sfârșit fusese descoperită identitatea lui Mr.Big. Se vede telefonul lui Carrie, unde apare numele ‚John’. Acesta coincide cu momentul în care el vorbește despre sentimentele lui față de Bradshaw, cu simplele cuvinte ‚Te iubesc’. Pentru creatorul serialului, se terminase totul în acel moment. Totuși, în 2008, primul film a fost lansat și al doilea în 2010. Kristen David, ce o juca pe Charlotte York, a spus că a fost devastată atunci când show-ul a ajuns la final.

 

Cea mai memorabilă scenă jucată de Kristen Davis din primul film

Să vedem contextul. La finalul primului film, Charlotte este însărcinată și este pregătită de a naște în curând. Ea intră în restaurant și îl vede pe Mr. Big (Chris Noth) ce tocmai a abandonat-o pe Carrie la altar în ziua nunții. Ea încearcă să scape în timp ce Mr. Big vrea să discute cu ea, apoi se ceartă și ei i se rupe apa. Actrița a povestit că a fost amuzant să facă această scenă, căci trebuia să pară foarte nervoasă, dar în jurul ei erau aproape 500 de fani și jurnaliști.

 

Sarah Jessica Parker crede că serialul nu ar fi avut succes în zilele noastre

Cu siguranță, ‚Sex and the City’ a născut multe întrebări cu privire la puterea femeilor, dar Sarah a spus că show-ul nu s-ar fi potrivit cu societatea de astăzi. Ea a aprobat faptul că serialul este iconic, dar timpul său în lumina reflectoarelor a trecut.

„Nu s-ar fi putut face astăzi, căci există multă diversitate pe ecrane. Personal, cred că ar fi fost bizar.”, a spus ea.

 

Sursă: Vogue