Fashion

7 modele de cizme pe care le poți purta toată iarna!

irina.letitia
November 6, 2019 18:39 PM

In sezonul dedicat cizmelor, îți propunem o incursiune printre cele mai cool tendințe la capitolul încălțăminte și îți dezvăluim care sunt cele mai în vogă modele ale momentului! Cizme înalte, cizme retro, cizme din piele exotică, acestea sunt cele 7 modele pe care le poți purta toată iarna!

7 modele de cizme pe care le poți purta toată iarna!

Am tot observat o preferință din ce în ce mai accentuată pentru încălțămintea de inspirație army. Cizmele tip bocanc miliar, cu o talpă tip șenilă, sunt la mare căutare în această perioadă. Pentru un contrast de efect, le poți purta cu o ținută extrem de feminină!

O altă tendință în ascensiune în ultimele luni se remarcă prin aspectul retro. Cizmele cu șiret, cu toc mediu și design de inspirație victoriană au revenit puternic în modă și sunt aliat de nădejde al sezonului de toamnă/iarnă 2019-2020. Se potrivesc perfect o niște jeanși balon, dar și cu un deux pieces din tweed, cu fustă mini în A!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Streetstyle literally

O postare distribuită de Xenia Adonts ? (@xeniaadonts) pe

Cizmele în stilul anilor 80 sunt poate cel mai sexy model din lista noastră, evocând petrecerile flamboaiante ale decadei optzeciste! Cu toc înalt, subțire, ușor lăsate pe picior, cu pliuri, sunt pe cât de îndrăznețe, pe atât de versatile, atât ziua, cât și seara!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Still waiting for Spring in Paris. New #vring @maisonvalentino merci ❤️

O postare distribuită de AMINA MUADDI ??‍♀️ (@aminamuaddi) pe

Ele sunt surprizele sezonului, deoarece sunt complet diferite de restul modelelor! Este vorba despre cizmele cu platformă înaltă, parțial inspirate de anii 70, parțial inspirate de anii 2000. Alege o pereche de cizme cu talpă înaltă și toc gros, pe care o poți purta cu o jachetă supradimensionată!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

You thought red and pink never had to go together? Here you have the pinkred lady @chanelofficial #pfw ??

O postare distribuită de Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) pe

Cizme din piele exotică au fost mereu în vogă, însă în sezonul de toamnă/iarnă 2019-2020, se remarcă în mod deosebit cizmele din piele de crocodil sau cu aspect croco. Mai toate marile case de modă nu le propun și în ciuda aparențelor, sunt foarte ușor de integrat în ținutele de zi cu zi!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tuesday dinner ??

O postare distribuită de Darja Barannik (@darjabarannik) pe

Cizme albe nu au ieșit nici anul acesta din tendințe, din contră, continuă să fie printre cele mai bine apreciate variante! Fie că alegi un model over-knee sau unul clasic, cizmele albe sunt o miză sigură și în acest sezon!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Feeling refreshed and recharged thanks for having me @rootinejuice #spaweekend #argirl

O postare distribuită de Tiffany Hsu (@handinfire) pe

Ciocatele sunt și anul acesta o vedetă a garderobei de iarnă, motiv pentru care vei remarca o mulțime de propuneri foarte interesante din partea brandurilor favorite! Poți alege un model uni sau unul colorat, o pereche de ciocate scurte sau înalte, însă cu siguranță vei obține un look cool și actual!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It’s Boots Season @toralshoes #rockmytorals #adv

O postare distribuită de Linda Tol (@lindatol_) pe

Iată propunerile noastre de shopping, în galeria foto!