News

De ce nu și-a declarat iubirea George Burcea pentru Viviana Sposub la 'Ferma'

iulia.statie
October 29, 2020 10:40 AM

Atunci când Viviana Sposub și-a declarat sentimentele față de George Burcea și a spus primul ‚te iubesc’, actorul a fost luat prin surprindere și nu i-a răspuns.

Pe aceeasi temaCe planuri de viitor au Viviana Sposub și George Burcea

George Burcea, declarație emoționantă despre Viviana Sposub

Declarația emoționantă a Vivianei Sposub cu siguranță i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că nimeni nu se aștepta să îi declare iubirea actorului chiar atunci. „Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult.”, îi transmitea Viviana lui George Burcea.

Aceasta i-a repetat că îl iubește și în momentul în care s-au văzut față în față, înainte ca actorul să decidă să părăsească emisiunea pentru a nu își pune în pericol sănătatea. Toată lumea se aștepta în acel moment la o declarație de dragoste din partea sa, însă, a întârziat să apară. Acum, George Burcea a explicat de ce nu i-a spus și el ‚te iubesc’ Vivianei la acel moment.

„Nu mă așteptam să îmi zică te iubesc. Eu nu i-am zis atunci te iubesc, dar îi spun acum: ‘Te iubesc’. Erau foarte multe gânduri, cu doctori, a fost o zi ciudată. S-a terminat cu vestea că Viviana pleacă acasă. Am fost total depășit. Ma bucur că am cunoscut-o pe Viviana, este o fată foarte puternică. Îmi doresc sa ne găsim liniștea, să ne găsim drumul, să construiesc lucruri alături de omul minunat de lângă mine. În Ferma am turnat temelia.”, a spus George Burcea, potrivit Viva!.

De asemenea, actorul a fost primul bărbat ce a primit această declarație de la Viviana Sposub. „A fost prima data cand am zis unui bărbat te iubesc. S-a legat o conexiune foarte frumoasă între noi acolo., a spus Viviana în emisiunea ‘Vorbește Lumea’.