Living

8 cele mai scumpe lucruri pe care le deține Lady Gaga

nicoleta.ispasescu
May 3, 2019 11:57 AM

Cântăreața americană, compozitoarea și actrița Lady Gaga a devenit cunoscut pentru stilul ei neconvențional și provocator, dar și pentru extravaganțele pe care le face.

Potrivit unor rapoarte, averea pe care o deține Lady Gaga este estimată la o valoare netă de aproximativ 275 de milioane de dolari.

V-am pregătit mai jos o listă cu 8 cele mai scumpe lucruri pe care artista Lady Gaga le deține.

8 cele mai scumpe lucruri pe care le deține Lady Gaga

1. Vilă în California – înconjurată de aproximativ 80.000 de hectare de grădini frumoase, această vilă are șase dormitoare și șapte băi. Are și o sală de petreceri cu o suprafață de 1300 de metri pătrați, dar și trei bucătării.

Printre toate acele camere, există un dormitor mare, o sală de cinema, un living cu balcon mare și o zonă mare de jocuri.

Conacul ei în valoare de 5,25 milioane de dolari, situat pe dealurile hollywoodiene include și o galerie de artă cu înălțime dublă, un studio de înregistrare, o seră, o piscină și un teren de tenis pe acoperiș.

2. „Private 757” – atunci când vine vorba de zborurile celebrităților, te gândești la avioane private sau zboruri „first class”, însă Lady Gaga nu are timp să facă astfel de alegeri. Ei i-a fost pus la dispoziție un „Private 757” de către echipa ei de PR, Live Nation, și da, este personalizat. Avionul are o bucătărie proprie la bord cu bucătari privați, mai multe dormitoare și acces la băi private.

Avionul este atât de personalizat încât include chiar prosoape cu numele lui Gaga pe ele. Astfel de avioane nu sunt deloc ieftine, venind la un impresionant preț de 65 milioane de dolari.

3. Casă în New York – atunci când nu se distrează pe coasta de Vest, Lady Gaga are spectacole pe coasa de Est în locuri precum Miami, New York etc. O casă pe care a și vândut-o recent a fost un apartament în Upper East Side, care avea vedere la Parcul Central. Acest apartament de tip penthouse avea fereste pe tot peretele și ocupa aproape 2.000 de metri pătrați.

De asemenea, s-a spus că Lady Gaga ar fi închiriat acum un apartament, pentru care plătește aproximativ 22.000 de dolari pe lună, în aceeași zonă.

4. Lincoln Mkz – Lady Gaga deține un luxos Lincoln Mkz, cu un motor de 400 de cai putere, plus alte caracteristici, cum ar fi un acoperiș din sticlă retractabil panoramic care se glisează înapoi pentru a avea o priveliște de invidiat. Acest lucru necesită doar apăsarea unui singur buton. Interiorul prevede piele Venitian, Active Noise control cu microfoane.

5. Complex Malibu – răspândit pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, acest complex masiv din Malibu amintește de o vilă mediteraneană și vine vedere la munte și ocean. A costat-o pe Lady Gaga aproximativ 23 de milioane de dolari. Proprietatea are o piscină cu apă sărată și jacuzzi, un teren de baschet și o verandă lungă care se întinde pe partea exterioară a casei.

6. Chevrolet Suburban – Modelul Chevrolet Suburban este unul dintre cele mai lungi modele care au fost vândute în Statele Unite, a fost lansat în 1936 și poate ajunge la 60 km/h în mai puțin de 9 secunde. Dispune de o transmisie automată cu 6 trepte, cu o viteză maximă de 108 km/ h și costă 46.000 de dolari.

7. Rolls-Royce Corniche III – una dintre cele mai scumpe mașini de pe listă Rolls-Royce Corniche III nu este doar o mașină de colecție, ci și una dintre cele mai bune mașini care va fi prezentată în Salonul Auto de la Frankfurt din 1989. Autovehiculele în stare nouă se pot vinde pentru aproximativ 200.000 de dolari și dispun de o transmisie automată cu 3 viteze cu tracțiune spate.

Mașina are toate accesoriile moderne, inclusiv ABS cu injector, aer condiționat, capotă electrică, scaune reglabile electric.

8. iPad cu diamante – majoritatea oamenilor au iPad-uri tradiționale, Lady Gaga, însă, are un iPad roz care este acoperit cu diamante și are chiar și numele ei pe ea. Ediția limitată iPad2, placat cu aur alb, este cunoscut drept  unul dintre cele mai importante nume din gadgeturile de lux. Uimitorul Apple iPad 2 se mândrește cu 228 de diamante înscrise pe sigla Apple, care în sine este fabricată din aur solid de 14 carate.