Fashion

8 trenduri irezistibile pentru tinutele de plaja

ruxandra.patru
May 4, 2018 11:30 AM

Pentru că vacanțele nu sunt doar despre costume de baie, ci și despre outfiturile pe care le porți în zilele de concediu, iată 8 trenduri pentru ținutele de plajă pe care nu trebuie să le ratezi:

Pe aceeasi temaCum ne îmbrăcăm la plajă? Cele mai cool outfit-uri în 2018

1. Dungile colorate

Rochiile vaporoase, pantalonii scurți, salopetele subțiri și fluide sau poșetele cu imprimeu în dungi în culorile curcubeului sunt, pur și simplu, perfecte pentru plajă, indiferent dacă ai apucat să te bronzezi deja sau nu.

2. Materialele fronsate

Jucăușe și tinerești, articolele vestimentare confecționate din materiale fronsate arată irezistibil. Poți găsi rochii, topuri, dar și costume de baie care să respecte și să flateze acest trend.

3. Pălăriile statement

Pălăriile uriașe, statement se poartă deja de câțiva ani și nu dau semne că ar părăsi incinta prea curând. De altfel, sperăm să nu o facă, arată atât de bine cu orice ținută de plaja!

4. Accesoriile împletite

Poșetele din rafie sau ratan, saboții și sandalele împletite și chiar și curelele din aceeași gamă par să strige prin fiecare por ”vacanță”. În plus, culorile lor de cele mai multe ori neutre și naturale se potrivesc cu absolut orice.

5. Materialele tricotate

Costumele de baie tricotate par desprinse din plajele californiene, dar nu sunt singurele care fac încă furori. Fuste, bluze, cardigane și rochii – tot ce poate fi tricotat trebuie să fie tricotat!

6. Imprimeurile cu fructe

Indiferent dacă îți plac pepenii, ananasul sau citricele, acum poți să îți declari dragostea pentru vitamine într-un mod inedit, purtând o ținută imprimată cu marea ta iubire.

7. Sarongurile

Fustele malaeziene de plajă fac din nou furori în lumea modei. După câțiva ani de marginalizare, sarongurile au revenit direct pe coapsele unor vedete precum Gigi Hadid și și-au recâștigat locul în inimile tuturor.

8. Bijuteriile, din nou in trend cu tinutele de plaja

Dacă în anii precedenți ținutele de plajă erau minimaliste și neaccesorizate cu bijuterii, în 2018 acestea sunt obligatorii. Poți opta pentru coliere statement sau cercei de inspirație marină, important este să le porți.