News

A fost confundată cu Kate Middleton! Ce reacție a avut Kate Beckinsale

nicoleta.ispasescu
February 1, 2019 13:17 PM

Kate Beckinsale a fost confundată, din greșeală, cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și a avut o reacție extrem de amuzantă.

Recent, Kate Beckinsale a dezvăluit pe contul personal de Instagram că a fost internată în spital pentru o ruptură de chist ovarian.

Presa a început să scrie imediat despre starea sa de sănătate, însă nu au fost atenți la un detaliu extrem de important.

Spre amuzamentul tuturor, o publicație a redactat un articol despre Kate Beckinsale, adăugând, din greșeală, fotografia lui Kate Middleton.

A fost confundată cu Kate Middleton! Ce reacție a avut Kate Beckinsale

Actrița Kate Beckinsale s-a amuzat teribil pe seama confuziei sale cu Kate Middleton și a comentat printr-o postare pe Instagram.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru toate gândurile bune pe care le-am primit în ultimele zile. Mă simt mult mai bine și sper că la fel sunt și celelalte fete care se confruntă cu aceeași problemă. Mă întorc la îndeplinirea atribuțiilor regale. William vă salută”.

O mulțime de fani i-au comentat actriței la mesaj, inclusiv câțiva prieteni celebri. „Spune-i lui Meghan că o salut!’, a scris Sarah Hyland, în timp ce Rose McGowan a adăugat „Ne-ai făcut mândri, ducesă!’

Lăsând ironia la o parte, USA Today și-a cerut scuze pentru greșeala făcută, exprimându-și regretele în comentarii.

„În primul rând, ne bucurăm să auzim că te simți mult mai bine. Ne cerem scuze pentru fotografia asociată cu această poveste. Se pare că sistemul nostru a adăugat prima imagine din galeria foto la sfârșitul articolului, în loc de cea aleasă de noi. Se întâmplă ca prima fotografia din galerie să fie a Ducesei Kate. Regretăm eroarea și lucrăm pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla”, au încheiat reprezentanții publicației.