News

A fost creierul afectat?! Ce spun medicii care s-au ocupat de Andreea Balan

Verdict.ro
March 8, 2019 10:42 AM

Andreea Bălan începe să îşi revină după stopul cardio-respirator pe care l-a suferit, luni seară, 4 martie, în timpul operaţiei de cezariană. Solista a adus pe lume cea de-a doua fetiţă, pe Clara Maria.

Deşi acum se simte mai bine, iar medicii au scos-o de la terapie intensivă, artista va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Andreea Bălan va trebui să îşi schimbe stilul de viaţă, cel puţin o perioadă.

A fost creierul afectat?! Ce spun medicii care s-au ocupat de Andreea Balan

Din păcate, pericolul nu a trecut, iar medicii i-au recomandat Andreei o serie de analize, să fie siguri că nu a fost afectat creierul: Am făcut două RMN-uri, analize de sânge şi de colagulare. Cele mai importante sunt aceste RMN -uri să se vadă dacă a fost afectat creierul. Au ieşit bine şi chiar dacă nu ar fi ieşit nu vă spun vouă„, a glumit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Andreea Bălan, devastată! Cât timp nu va avea voie să urce pe scenă

Conform Wowbiz, cântăreaţa nu are voie să depună efort, datorită organismului destul de slăbit, după ce a fost la un pas de moarte. Andreei Bălan îi va trebui o perioadă de cel puţin şase luni până va reveni la viaţa de artist.