News

A fost publicat certificatul de naştere al copilului lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

andreea voicu
May 18, 2019 12:34 PM

A fost publicat certificatul de naştere al copilului lui Meghan Markle şi Prinţul Harry. În acest fel, s-a aflat locul exact unde a născut Meghan Markle, dar şi ce ocupaţie are Ducesa de Sussex.

Pe aceeasi temaCe a purtat Meghan Markle la prima apariție publică după ce a născut

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este primul copil al Prințului Harry, Duce de Sussex, și al lui Meghan Markle, Ducesă de Sussex. El este al șaptelea în linia de succesiune la tronul Britanic. Numele bebeluşului regal a fost dezvăluit pe 8 mai 2019.

A fost publicat certificatul de naştere al copilului lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

La mai bine de o săptămână de când micuţul a fost prezentat publicului, a fost arătat şi certificatul de naştere al lui Archie, menit să elucideze unele mistere.

Conform datelor din certificat, Meghan Markle a născut la clinica privată Portland din Westminster, una dintre cele mai scumpe. Prinţul Harry şi Meghan Markle nu au dorit să facă publică locaţia unde urma să se nască fiul lor, mărturisind că aceste detalii sunt extrem de personale.

De asemenea, în certificatul de naştere al bebeluşului regal, Meghan Markle este numită ‘prinţesă a Regatului Unit’, fix aceeaşi ocupaţie care apare şi în dreptul lui Kate Middleton, ducesă de Cambridge.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al Prințului Harry şi al lui Meghan Markle, a venit pe lume, în dimineaţa zilei de 6 mai.

Sursa: Vogue