A început cea de-a șaptea ediție Romanian Design Week

nicoleta.ispasescu
May 17, 2019 18:08 PM

O nouă ediție Romanian Design Week, cea de-a șaptea, a început astăzi, în Capitală. Evenimentul are loc între 17 și 26 mai, și aduce în prim plan grupurile creative ale orașului.

Fiind găzduită de clădirea Băncii Comerciale Române (BCR), expoziţia centrală Romanian Design Week 2019 poate fi vizitată de luni până vineri, între 10.00-22.00 și sâmbătă, între orele 10.00-01.00 (ca parte din programul Noaptea Muzeelor).

Biletul de intrare costă 20 de lei.

Ce trebuie să știi despre Romanian Design Week

Romanian Design Week este organizat de „The Institute” și este cel mai important eveniment multidisciplinar, care aduce laolaltă toate domeniile creative.

În fiecare an se face o selecție cu cele mai importante proiecte realizate în următoarele domenii: arhitectură, design de obiect, design vestimentar, design grafic și multe altele.

Printre altele, vizitatorii pot descoperi proiecte inedite, cum ar fi prima bicicletă din bambus laminat din lume, un dicționar digital pentru pasionații de advertising și online, un semn de carte care adaptează lumina din camera cititorului și piese vestimentare care reclamă nevoia societății de a promova drepturi egale și respectul mutual între sexe, până la case abandonate revigorate și reintegrate în viața comunităților și instalații interactive.