A început festivalul Summer Well - cele mai cool ținute de pe Instagram

Stefana Macovei
August 11, 2018 16:39 PM

Festivalurile se țin în toi vara asta, iar weekendul acesta a început SummerWell. Cel mai colorat și viu festival din apropierea Bucureștiului și-a deschis ușile vineri seara, iar lumea nu a întârziat să apară.

Bineînțeles, între muzică și distracție, oamenii și-au etalat ținutele care mai de care. De la rochiile înflorate nelipsite, și până la borsetele care sunt accesoriul IT al sezonului, tinerii au adoptat perfect stilul de festival.

Coronițele de flori, pantalonii scurți, crop top-urile și sandalele comode dar stylish sunt doar câteva dintre piesele cel mai des întâlnite în outfit-urile lor. Setting-ul este și el unul foarte drăguț, colorat și interactiv, Domeniul Știrebey fiind complet transformat peste weekend.

Ca în fiecare an, cele trei zile de muzică și distracție ne aduc inspirație vestimentară cât pentru întregul an, așa că te invit să arunci un ochi peste galerie ca să-ți faci o idee despre ce vorbesc. Asta a fost doar prima zi. Cu siguranță surprizele nu vor înceta să apară și azi și mâine!

Foto: Instagram