Fashion

A început sezonul reducerilor pe site-urile online! Comercianții au scăzut prețurile din cauza coronavirusului

andreea voicu
March 29, 2020 13:57 PM

Criza provocată de coronavirus a închis marile magazine de haine și beauty din toată lumea! Pentru a nu avea pierderi uriașe în această perioadă, mulți comercianți au început să ofere reduceri uriașe pe site-urile online, pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu. În aceste momente, fiecare bănuț contează, așa că haideți să vedem care sunt magazinele online care oferă reduceri substanțiale.

Pe aceeasi tema7 piese pe care trebuie să ți le cumperi în sezonul acesta de reduceri

A început sezonul reducerilor pe site-urile online!

Se știe că după sărbătorile de iarnă, marii producători încep să scadă semnificativ prețurile la haine, bijuterii, produse cosmetice etc. Din cauza virusului din China, producătorii s-au orientat spre comerțul online, iar marile site-uri oferă acum reduceri și mai mari.

Marile magazinele vând produsele cu 50% – 90% mai puţin față de alte perioade. Timp de o lună de zile, producătorii se vor întrece în oferte care mai de care mai atractive.

Cauți cele mai bune oferte? Noi am făcut o listă cu reducerile magazinelor online. Toate promoțiile sunt zilnic actualizate astfel că vei fi tot timpul la curent cu ultimele noutăți.

La TOPSHOP există 30% reducere la îmbrăcămintea de sezon, având în vedere că a venit primăvara, iar temperaturile încep să crească. 

MARC&SPENCER oferă clienților reduceri mari la hainele pentru femei, cu până la 70%. În plus, există o reducere excelentă și la pentru produse de înfrumusețare.

Pe ASOS există promoții de până la 50% pentru articolele vestimentare din acest sezon. Există, de asemenea, 30% reducere la îmbrăcămintea sport. 

La H&M cumpărați produse cu până la 70% reducere pentru femei, haine pentru bărbați, articole de casă și copii.

Ca de obicei, ZARA își stochează reducerile la ‘prețuri speciale’. În prezent, promoțiile sunt la paltoane clasice, pantaloni, tricotaje, rochii și topuri, precum și la piese din sezonul primăvară-vară.

GAP a pus la bătaie reduceri de 70% la toate gamele de articole vestimentare.

PRETTY LITTLE THING oferă reduceri de  până la 70% reducere și încă 20% reducere, împreună cu un cod special.

NEW LOOK oferă 25% discount la îmbrăcămintea pentru femei și bărbați.

Sursa: hellomagazine.com