News

A murit Mihaela Galani, reprezentanta brandului de încălțăminte Gemelli! Afacerista avea doar 33 de ani

maria.apostol
January 4, 2022 11:40 AM

Femeia de afaceri Mihaela Galani, reprezentanta brandului de încălțăminte Gemelli, a murit pe 3 ianuarie 2022, la doar 33 de ani. Mihaela acuza de câteva zile stări de rău, iar luni a fost găsită inconștientă în propria mașină.

Mihaela Galani, în vârstă de 33 de ani, a murit în mod misterios după ce s-a simțit rău în ultimele zile. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență în mașina sa, fiind transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital. Medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă. Din nefericire, trupul tinerei a cedat.

Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni„, au transmis reprezentanţii magazinului.

Potrivit Ziua de Constanța, Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European. Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual, în România. O afacere care era condusă de Mihaela Galani şi de sora sa, Loredana Romanov. În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea.

Pe scările din fața magazinului Gemelli din Constanța au fost așezate buchete de flori și lumânări.