A spus „ADIO” competiției Bravo, ai stil! ALL STARS

Verdict.ro
April 13, 2018
April 13, 2018

Nu se poate opri din plâns! Iuliana de la Bravo, ai stil! E DISTRUSĂ!

LATE UPDATE: Iuliana Doroftei, câștigătoarea sezonului al treilea BAS, este în lacrimi de când buna sa prietenă a părăsit competiția! Postează clipuri emoționante pe Instagram, iar mesajele sale sunt pline de emoție. „Am invatat ieri o lectie de viata: trebuie sa iert si mai mult de atat, imi pare rau pentru faptul ca Emiliana a fost eliminata din competitie, dar noi vom ramane prietene”

 „Am ramas cu un gust amar dupa aceasta seara..Momentul eliminarii a fost unul foarte tensionat si trist… Am fost foarte emotionanta si m-a durut sa ma aflu pentru prima oara propusa spre eliminare.. Sau mai bine zis propusa spre eliminare alaturi de Emiliana..

O împăcare frumoasă, între două foste prietene! 

„Nu mai eram apropriate, dar te voi iubi mereu și vei avea un loc special în inima mea…Nu vedeam această competiție fără tine și nu trebuia să pleci tu…simt că m-ai lăsat singură…”, acesta este mesajul Iulianei, după ce Emiliana a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! ALL STARS.

Emiliana Burghelea, finalista din sezonul al treilea BAS, a ieșit aseară din competiția Bravo,ai stil! ALL STARS. Emiliana nu a avut o săptămână tocmai bună, iar outfit-ul afișat în gala de sâmbătă noapte, nu a ajutat-o deloc pe frumoasa constănțeancă. Emiliana s-a aflat în așteptarea rezultatului, alături de „rivala” sa, Iuliana, care odinioară i-a fost parteneră și prietenă. Situația tensionată le-a apropiat pe cele două pisicuțe „rivale”, și chiar dacă de-a lungul timpului și-au adus injurii una celeilalte, noaptea trecută le-a făcut să realizeze că nu merită să se „înțepe” cu răutăți gratuite și au îngropat securea războiului, s-au îmbrățișat și au plâns una pe urmărul celeilalte.

După eliminarea din competiție, Emiliana a luat decizia de a părăsi țara. Frumoasa concurentă a postat pe contul său de Instagram o poză (într-o rochie lame, argintie, o pereche de ochelari cat-eye, o beretă și , piesa de rezistență, o geantă Givenchy) din Grecia, semn că vrea să uite de cele întâmplate și să-și acorde puțin timp și ei.

Acesta este mesajul pe care Emily (așa cum îi spun fanii și apropiații) l-a lăsat pe contul său de Instagram: „Finally get some time for myself! It’s nice to be here. I am so happy ? #emilyteam #missyou#iwillalwaysloveyou” (În sfârșit, am timp și pentru mine! Este atât de plăcut să fiu aici. Sunt fericită  / #echipaemily #miedordevoi #văvoiiubimereu)

 

La multi ani, Emiliana!

emily____burghelea Astazi sunt floriile si ce nu stiati poate despre mine este ca ma cheama si Lacramioara ♥ La multi ani tururor celor care poarta nume de flori ????#myday #emilyteam #iloveyouguys#vacation #holydaytime


Share