Beauty

A te vopsi sau nu? Ce vedete au părul roșcat natural

iulia.statie
November 6, 2019 17:13 PM

De la Julianne Moore la Emma Stone sau Christina Hendricks, este plin de roșcate la Hollywood, însă nu toate au părul natural. În onoarea Zilei Naționale a Roșcatelor, am selectat pentru tine câteva dintre cele mai faimoase celebrități ce au părul în această nuanță și am descoperit cine s-a născut așa și cine a apelat la hairstylist.

Pe aceeasi temaBeauty trend: Părul roz a cucerit celebritățile

Julianne Moore

Fiind una dintre puținele vedete de la Hollywood cu părul roșcat natural, Julianne a făcut din acest atu cartea câștigătoare pe care o are mereu în favoarea ei.

Julianne Moore

Christina Hendricks

Deși această nuanță i se potrivește perfect personajului neînfricat Joan Holloway, pe care actrița o joacă în „Mad Man”, Christina este de fapt blondă.

Christina Hendricks

Nicole Kidman

Deși iubește părul blond, Nicole este roșcată.

Nicole Kidman

Emma Stone

Poate este Emma una dintre cele mai sexy roșcate de la Hollywood, dar Judd Apatow a rugat-o prima oară în 2007 să se vopsească așa pentru rolul din „Superbad”. Deși este natural blondă, Emma nu se poate despărți de părul său roșcat.

Emma Stone

Lindsay Lohan

Eroina Cady Heron din „Mean Girls” nu l-a mințit pe Damian atunci când i-a spus că nuanța părului ei este naturală – Lindsay s-a născut roșcată.

Lindsay Lohan

Sophie Turner

Sophie s-a vopsit roșcată pentru rolul din Game of Thrones, unde o joacă pe Sansa Stark, însă s-a întors la culoarea ei naturală de păr, blondul.

Sophie Turner

Madelaine Petsch

Spre deosebire de co-starul din Riverdale, AJ Apa, Madelaine ce o joacă pe Cheryl Blossom are părul roșcat natural și în realitate.

Madelaine Petsch

Isla Fisher

Isla nu poate trece niciodată neobservată, mulțumită părului ei natural.

Isla Fisher

Jessica Chastain

Coafura ce a consacrat-o pe Chastain? Naturală total.

Jessica Chastain

Cynthia Nixon

Miranda Hobes, blondă? Credeți sau nu, actrița Cynthia Nixon s-a vopsit roșcată pentru rolul din „Sex and the City”.

Cynthia Nixon

Sursă: Page Six