News

A trecut un an de la nunta Prințesei Eugenie! Cum a marcat momentul

iulia.statie
October 13, 2019 13:49 PM

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank sărbătoresc un an de la nunta lor regală!

Pe aceeasi temaDe ce a încălcat a doua rochie a Prințesei Eugenie tradiția regală?

Exact ca și multe mirese, nepoata Reginei Elisabeta, în vârstă de 29 de ani, a marcat acest eveniment emoționant printr-un videoclip de la nunta ei postat pe o pagină de socializare.

A trecut un an de la nunta Prințesei Eugenie! Cum a marcat momentul

„Aceasta a fost cea mai minunată zi din viața mea…pentru totdeauna! Am împlinit un an de la nuntă, Jack!”, a scris aceasta alături de un videoclip ce nu s-a mai văzut nicăieri de la nunta lor.

Videoclipul include imagini cu mireasa pregătindu-se pentru a merge spre altar și minunatele lor jurăminte. Se pot observa aici și detaliile impresionante ale rochiei alese de Prințesă, una ce este demnă de povești.

 

View this post on Instagram

 

This was the greatest day of my life…forever and always! Happy one year anniversary, my Jack!!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Eugenie și Jack s-au căsătorit pe data de 12 octombrie 2018 la Cabela Sfântul George din Castelul Windsor, același loc pe care l-au ales și Prințul Harry și Meghan Markle cu cinci luni înaintea lor.

Eugenie a mers spre altar alături de tatăl ei, Prințul Andrew, îmbrăcată într-o rochie de mireasă cu spatele gol și mâneci lungi semnată de Peter Pilotto și Christopher De Vos. Aceasta a accesorizat rochia cu o tiară împrumutată de la Regină și a ales să nu poarte voal pentru ca a i se observa cicatricea de pe spate de la operația de scolioză.

Prințesa a ales să își poarte părul coafat de hairstilistul Sonny-Jo MacFarlane într-un coc lejer, dezvăluind cerceii cu diamante primiți cadou de la soțul ei.

De asemenea, Eugenie a ales să își folosească pagina de Instagram și după nuntă, pentru a împărtăși cu fanii imagini de la eveniment, ce înfățișau fericitul cuplu alături de cavalerii și domnișoarele de onoare.

„Eu și Jack ne dorim să le mulțumim tuturor ce ne-au ajutat ca ziua aceasta să fie așa de specială”, a scris aceasta.

Prințesa dezvăluie de multe ori fotografii de la nunta ei pe pagina sa de socializare, aceste poze fiind deseori însoțite de descrieri emoționante, arătând astfel că nunta lor este de neuitat, fiind ruptă din basme.

Sursă: InStyle